Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Родриго го напушта Атлетико, најверојатно Сити ќе ја платат клаузулата од 70 милиони, само Атлетико можи да става вакви ниски клаузули кои можат да си ги дозволат и најмалите екипи од ПЛ.
На негово место најверојатно доаѓа Маркос Љоренте од Реал, играчот притиска за трансфер ама Реал не сакаат да попуштат.

It is reported Juventus legend and ex-UEFA chief Michel Platini has been arrested over his role in the awarding of the 2022 World Cup to Qatar.

giphy.gif

:icon_lol:

Ќе зимаат ли штопер Сити пошо си замина Компани, или ќе гураат со Фернандињо како 4ти?
Исто Вокер може да е штопер во формација со 3ца позади...

Покрај Кансело и Родри кој се 90% сигурни, мислам дека ќе им треба уште класа лев бек и после кој сака нека дое. :ROFLMAO:

Делф, Зиченко и Данило мислам комотно можат да си заминат...

Ќе зимаат ли штопер Сити пошо си замина Компани, или ќе гураат со Фернандињо како 4ти?

Покрај Кансело и Родри кој се 90% сигурни, мислам дека ќе им треба уште класа лев бек и после кој сака нека дое. :ROFLMAO:

Зинченко комотно да си замине?
Гарантирам останува и следна сезона и ништо чудно да е прв тим.

Толку е беден МанУ што подобрите играчи му бегаат:confused: Очајни и од Арсенал .... Криво ми е за Лукаку што не остана во една средина подолг период и повторно му се случува да си иде ...А дечкото си игра добро реално .... Го обожавам Лукаку ...:([DOUBLEPOST=1560855413][/DOUBLEPOST]
It is reported Juventus legend and ex-UEFA chief Michel Platini has been arrested over his role in the awarding of the 2022 World Cup to Qatar.

giphy.gif

:icon_lol:
Па коа има македонски зет ...Македонец ја онади ќерка му :LOL: Македонче поштено човека и полош че го научи .... :cool: Лева рука десни џеб

Мегваер го бараат, а и да не е тој ќе земат некого сигурно.

Zinchenko super izigra lani kako lev bek a i sredina e dosta dobar, glaven igrac e na ukraina
Nesto nalik na roberto za city mozi da bidi.. Biten squad igrach

Толку е беден МанУ што подобрите играчи му бегаат:confused: Очајни и од Арсенал .... Криво ми е за Лукаку што не остана во една средина подолг период и повторно му се случува да си иде ...А дечкото си игра добро реално .... Го обожавам Лукаку ...:([DOUBLEPOST=1560855413][/DOUBLEPOST]
Па коа има македонски зет ...Македонец ја онади ќерка му :LOL: Македонче поштено човека и полош че го научи .... :cool: Лева рука десни џеб

Лукаку не е прва постава во Јунајтед за сметка на Рашфорд. И ја би сакал да си идам.

Кај ќе оди волот Лукаку се знај или само шпекулации

Интер не сака да го плати обештетувањето што го бара Јунајтед од најмалку 65 милиони фунти, а и Јунајтед не сака трампа за играч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom