Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Кој е тој Палиња бе 80 милиони? Ја мислев некој 20 годишен потенцијал, тој 28 пуни години натепал и не мрднал од подпросечни екипи како Брага и Фулам. Бог да чува. :facepalm:

65 мил.евра Баци, без нервози. :smirce:

️"I won't deny it, I agreed to Saudi Arabia for the money, and I will invest it. I'll be able to help my family live very well. I've started building a pediatric clinic in the village where my parents were born and got married.

I'm a Muslim, and I'm going to a country that is ideal for me and my family. Mecca is close, and I'm going to feel better."

Safe to say 99% of players who've moved to Saudi Arabia have done so for the big money.

This is just Koulibaly being honest here

@RATM

IMG_20230901_112537.jpg

Го чекаш Јунајтед 3 месеци да им помине ПМС... Да сум на негово место би останал во Фиорентина :LOL:

Феликс во Барса хир ви гоу :jeeee:
Едино ако го пратите по авион на ваш трошок, да му покривате цела плата и да дадете пари да го регистрираме.

Едино ако го пратите по авион на ваш трошок, да му покривате цела плата и да дадете пари да го регистрираме.
Ете Лапорта офарда е, од џеб ќе плаќал :ROFLMAO: Последни шпекулации се дека ќе оди на позајмица и прифатил помала плата.

Ете Лапорта офарда е, од џеб ќе плаќал :ROFLMAO: Последни шпекулации се дека ќе оди на позајмица и прифатил помала плата.
Во секој случај би било позајмица. Никогаш не ни стануваше збор за перманентен трансфер. Џабе е што прифатил помала плата. И за минималец да прифати, нема пари Барселона да го регистрира.
Се чека од Ла Лига да ја прифатат гаранцијата на Лапорта и уште еден член на управата (лични пари), а никој не знае дали воопшто ќе биде прифатена.

Овие бличер рипорт се бетер од македонскиве портали со клик бејтојве

Погодите за кој играч стануе збор?
Screenshot_20230901_131930.jpg

"Фантастик" :icon_lol: :icon_lol:

Бајато е ова од новинарот од Марка.
Не знам, и некои новинари ваши ја споделија веста ама ај да почекаме.
Јас од старт сум убедена дека кај вас ќе заврши, а мене интуиција не ме лажи :D
Феликс во Барса, Караско во Саудиска.
Атлетико сите играчи кои ги меркаше во треторазредни екипи во Англија завршија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom