Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.858
- Поени од реакции
- 23.304
Ladies and gentlemen, FC Barcelona.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој е тој Палиња бе 80 милиони? Ја мислев некој 20 годишен потенцијал, тој 28 пуни години натепал и не мрднал од подпросечни екипи како Брага и Фулам. Бог да чува.![]()
Сегде ли важи ова или само у Англија?
Едино ако го пратите по авион на ваш трошок, да му покривате цела плата и да дадете пари да го регистрираме.Феликс во Барса хир ви гоу![]()
Ете Лапорта офарда е, од џеб ќе плаќалЕдино ако го пратите по авион на ваш трошок, да му покривате цела плата и да дадете пари да го регистрираме.
taa e konkurencijata na Man Utd za Amrabat............................................. Fulham FCПрегледај го приврзокот 389330
Го чекаш Јунајтед 3 месеци да им помине ПМС... Да сум на негово место би останал во Фиорентина![]()
Во секој случај би било позајмица. Никогаш не ни стануваше збор за перманентен трансфер. Џабе е што прифатил помала плата. И за минималец да прифати, нема пари Барселона да го регистрира.Ете Лапорта офарда е, од џеб ќе плаќалПоследни шпекулации се дека ќе оди на позајмица и прифатил помала плата.
| Atlético denies an agreement with Barça for João Félix. [Феликс во Барса хир ви гоу![]()
Не се појави и на тренинг| Atlético denies an agreement with Barça for João Félix. [
@gerardromero
vía @carpetasFCB
] #fcblive #DeadlineDay
Бајато е ова од новинарот од Марка.Не се појави и на тренинг
Не знам, и некои новинари ваши ја споделија веста ама ај да почекаме.Бајато е ова од новинарот од Марка.