Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Точно, од Јунајтед отиде, не од Челзи, моја грешка во пишувањето.
Меѓутоа пак брат, Челзи им дава 110 и после 1 сезона го враќа за 10. Не е тоа малку чудно?
Не е.

Уште појезиво е ако му се земат у предвид изјавите

“Hi guys, I’m delighted with my contract renewal and to have extended my stay at Milan,” said Tonali on the official club Instagram account.

“You know how deep my love is for these colours. I thank you for the support you provide us. With your backing, we can achieve great things.”

What if Milan receive a big offer from the Premier League?
“I know what I did to get to this shirt, and I would never make the mistake of leaving. I know it’s hard, especially in football today, but I dream of becoming a Bandiera (legend) of Milan. And I will do everything to do so.”

“Reducing my salary for Milan was my last thought, like the renewal. Because I definitely want to stay here, contract after contract. It would be nice to become a Bandiera, but I superstitiously don’t look so far away.”

Не се живее од љубов дефинитивно, ама ова искрено мене лично ме изненади, прерано се деси со Тонали, не го очекував а и генерално гледано очекувањата на фан базата нивна у Италија беа дека овој е со предиспозиции да им стане еден вид на икона, или носител, двигател, на нивната иднина ко клуб, еден од таквите.

Не знам шо те чуди, помина времето кога играа за "без пари"
Со доаѓањето на арапски капитал има се може се

Е добро де и нас на времето Емре ни го купија па не паднавме у несвест. :kafence:

Уште појезиво е ако му се земат у предвид изјавите

Не се живее од љубов дефинитивно, ама ова искрено мене лично ме изненади, прерано се деси со Тонали, не го очекував а и генерално гледано очекувањата на фан базата нивна у Италија беа дека овој е со предиспозиции да им стане еден вид на икона, или носител, двигател, на нивната иднина ко клуб, еден од таквите.

Да си заминеше како Донарума, па ќе речев језива му е изјавата...вака кога самиот клуб едвај чека да те продаде, и ти ја отвара вратата да заминеш, што друго ти преостанува?

Малдини не го напушти клубот туку така од чиста мира...

Мислете си дека тој сакал да си оди. Ќе лажат во јавност дека сакале да го задржат, шокирани биле, изненаџени, тој сакал да си оди, немале друг избор. Мора некако да си ја намали штетата копилето во односот со навивачите по отказот на Малдини и ова со Тонали. До крајот на летото и со Ернандез вака ќе биди, сакал да си оди, ние сакавме да го задржиме, ама не можевме, извлековме најмногу од ситуацијата, 100 милиони. Семката да му ја ебам профитерска.

Њукасл на Милан му го зима најдобриот играч во средниот ред.
Њукасл на најдобриот италијански тим. Језиво.

Одлична 2003 година логика.
Истото вака би звучело : Големиот Реал Мадрид 2 сезони не може да купи напаѓач од париско просечно клубче.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom