Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако беше така Ањели само овие 2 сезони впумпа 900м евра во Јуве за покривање минуси….Не ми се верува баш ова за Милан, сигурно некои долгови се пресметани.
Еве израчунај си за последните 10 години, за да ти стане верноНе ми се верува баш ова за Милан, сигурно некои долгови се пресметани.
Еве израчунај си за последните 10 години, за да ти стане верно
Баш е точно пишана сумата, само за купување играчи
Со позајмици или кредити, битно толку имате потрошено, искрено и мене ми падна чудна листава, ама еве проверив за Милан, навистина се толку пари потрошени. Добро е што Малини влета како спортски директор па освоивте титула.Нема потреба, верувам дека може да се потрошени толку, само што мислам дека трансферите се исплатени со позајмици, кредити.
Оној од Кина што немаше пари да плаќа камата на Елиот, не ми се верува дека инвестирал од свој џеб.
Инаку времето на Кинезот, плус ма Леонардо, се пример како не треба да се работи, како да фрлиш милиони во бунар. Од сите тие пари, Милан речиси никаква корист не виде.
Со позајмици или кредити, битно толку имате потрошено, искрено и мене ми падна чудна листава, ама еве проверив за Милан, навистина се толку пари потрошени. Добро е што Малини влета како спортски директор па освоивте титула.
не знам дали се враќаш во времето и каде живееш, сега е лето господово 2022, барса колабира и е во општинска лига север, играчите ги плаќаат со пирошки и сендвичи(по некој од капитените работи државно во општина) и се задоволни со свадби и парастоси ако им овозможи на стадиончето на периферија горно кастањета де цитедалеХехехехе Барса ли е ПСЖ ли е. 200 милиони потроши клубот шо беше пред наводен банкрот пред месец дена.![]()
И за една недела пак назад од Челзи у БарсаКунде од Барса у Челзи.
Ако тргнат Челзи по Шкринијар, ќе треба и него да го собереме.. А многу штопери се насобраа.