Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми се верува баш ова за Милан, сигурно некои долгови се пресметани.
Ако беше така Ањели само овие 2 сезони впумпа 900м евра во Јуве за покривање минуси…. :toe:

Еве израчунај си за последните 10 години, за да ти стане верно :)

Баш е точно пишана сумата, само за купување играчи

Нема потреба, верувам дека може да се потрошени толку, само што мислам дека трансферите се исплатени со позајмици, кредити.

Оној од Кина што немаше пари да плаќа камата на Елиот, не ми се верува дека инвестирал од свој џеб.

Инаку времето на Кинезот, плус ма Леонардо, се пример како не треба да се работи, како да фрлиш милиони во бунар. Од сите тие пари, Милан речиси никаква корист не виде.

Нема потреба, верувам дека може да се потрошени толку, само што мислам дека трансферите се исплатени со позајмици, кредити.

Оној од Кина што немаше пари да плаќа камата на Елиот, не ми се верува дека инвестирал од свој џеб.

Инаку времето на Кинезот, плус ма Леонардо, се пример како не треба да се работи, како да фрлиш милиони во бунар. Од сите тие пари, Милан речиси никаква корист не виде.
Со позајмици или кредити, битно толку имате потрошено, искрено и мене ми падна чудна листава, ама еве проверив за Милан, навистина се толку пари потрошени. Добро е што Малини влета како спортски директор па освоивте титула.

Со позајмици или кредити, битно толку имате потрошено, искрено и мене ми падна чудна листава, ама еве проверив за Милан, навистина се толку пари потрошени. Добро е што Малини влета како спортски директор па освоивте титула.

Добро, не е исто дали сопствениците дале од свој џеб или го задолжиле клубот за да купуваат.

А дека катастрофално и срамотно се потрошени огромни пари, тоа не може да се негира.

Хехехехе Барса ли е ПСЖ ли е. 200 милиони потроши клубот шо беше пред наводен банкрот пред месец дена. :cool:
не знам дали се враќаш во времето и каде живееш, сега е лето господово 2022, барса колабира и е во општинска лига север, играчите ги плаќаат со пирошки и сендвичи(по некој од капитените работи државно во општина) и се задоволни со свадби и парастоси ако им овозможи на стадиончето на периферија горно кастањета де цитедале

Муабетите за пропаста на Барселона не пристигнаа од хејтери и фанови на други екипи. Челници на клубот, медиуми, новинари блиски на Барселона, плачеа и корнеа коси дека клубот ќе се распадне и ќе колабира.

Не разбирам на кого се однесуваат овие прозивки. Сами на себе? :pos:

Ако тргнат Челзи по Шкринијар, ќе треба и него да го собереме.. А многу штопери се насобраа.

Џабе, и осум стопери да купи Барселона, ќе ги начека Баерн и пак ќе им начука 8 парчиња.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom