- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 33.694
- Поени од реакции
- 70.272
Лук Шо, Рос Баркли, Лингард, секоја година они имаат генерациски талент али никако некој да стане играч![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лук Шо, Рос Баркли, Лингард, секоја година они имаат генерациски талент али никако некој да стане играч![]()
Прегледај го приврзокот 335214
Ми се исуши мозокот и црвена точка магично ми се појави на чело.
Лудило.
Кај Душко ова ми е нај статистика.Лук Шо, Рос Баркли, Лингард, Деле Али, Рашфорд, Грилиш, Рајс секоја година они имаат генерациски талент али никако некој да стане играч
Душко има 60 гола дадено последниве 2 сезони, ако имаше некој играч од ПЛ таква статистика ќе го правеа на ниво на МБапе
Goals | 24 |
Big chances missed | 6 |
Киеза за котлево е Еден Хазард од Челзи верзијата али ок ќе терамо форс![]()
Жабарските клубови не мрднале во европа од од Јуве кога играше финале со Барса.Да бе, сите фудбалери од Италија се подобри од котлињата англиски. Констатиравме веќе.![]()
Лук Шо, Рос Баркли, Лингард, Деле Али, Рашфорд, Грилиш, Рајс секоја година они имаат генерациски талент али никако некој да стане играч
Душко има 60 гола дадено последниве 2 сезони, ако имаше некој играч од ПЛ таква статистика ќе го правеа на ниво на МБапе
Не е ист пазарот во ПЛ и во Серија А, нив куповната моќ им е многу поголема и затоа прават такви трансфери. Само една ствар, таквото преценување на домашните играчи им се одразува врз репрезентацијата каде со децении не можат вол да убодат, жими лани што го изиграа финалето на ЕП али и тоа беше со кансор игра.
Италија испадна од Македонија. Знам, беше европски првак пред тоа, но испадна од Македонија. Од Македонија. Од Македонија испадна. Да, од Македонија.
А има и многу такви кои го деградираат Канаваро на ниво на Кристијан Киву, со аргументот дека освоил незаслужена златна топка.Коа некој ќе проба да го ували Канаваро у муабет за најбоље дефанзивец и прв аргумент му е тоа дека освоил Ballon D'Or одма ти е јасно колку е саат.
А има и многу такви кои го деградираат Канаваро на ниво на Кристијан Киву, со аргументот дека освоил незаслужена златна топка.
И според мене Неста е подобар штопер од Канаваро, но овде зборуваме за фудбалери на многу високо ниво, а не за потпросечни играчи. Канаваро си беше класа дефанзивец, не може да му го одземе тоа некој.