Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Па што ќе бара во Јунајтед ако сака ЛШ фудбал :pos:

Халанд со одкупна клаузула од 150м за две години. Лева на пазар. Интересно.

Problemot e sto Siti sepak ke plati ludi pari ama tie ke odat povekje kaj Haaland nego kaj Borusija. Ali toa e drug problem.

Od druga strana pa nekoi klubovi ke sonuvaat Haaland da igra kaj niv pa ke pisat nesto slicno kako tebe. (nisto licno)

За кои луди пари конкретно мислиш?

За кои луди пари конкретно мислиш?
Плата, пари за потпис, пари за таткому, пари за менаџерот. Клоп рече на пример дека луди се бројките и нема шанса тој да направи таков трансфер.

Плата, пари за потпис, пари за таткому, пари за менаџерот. Клоп рече на пример дека луди се бројките и нема шанса тој да направи таков трансфер.

Ај вака да преформулирам. Колку пари зеде Дортмунд од трансферот?

Ај вака да преформулирам. Колку пари зеде Дортмунд од трансферот?
Povekje od sto plati. Tocno ne znam da ti kazam. Izjavija deka 35-40m plus na kraj ke im stoi sose site odbivki, provizii, danoci, otpisuvanja.

Сакам со овој пост да ја одбележам генијалноста на управата на Барселона кога се во прашање трансферите. Вчера официјално Кутињо ја напушти Барселона и стана член на Астон Вила. Во Барселона дојде за 135 милиони евра, а го продадоа на Астон Вила за 20 милони евра.

Таков сенс за бизнис одамна не е виден во светскиот фудбал.

Navodno Baern posle odpagjanje so Villareal mu se javile na Rüdiger da go zemat ali togas veke 90% bil zavrsen transferot vo Real. Barsa so interes za Lewa, koj nema da go prodolzi dogovorot koj trae do 2023.
Автоматски споено мислење:

Dortmund go saka Haller, ama mora eden igrac da si odi da go platat. Akanji e kandidat za toa.

Сакам со овој пост да ја одбележам генијалноста на управата на Барселона кога се во прашање трансферите. Вчера официјално Кутињо ја напушти Барселона и стана член на Астон Вила. Во Барселона дојде за 135 милиони евра, а го продадоа на Астон Вила за 20 милони евра.

Таков сенс за бизнис одамна не е виден во светскиот фудбал.
135М изгубија, 155 го земаа.
бтв. Веше позајмен у Баерн, даде им 2гола и освои ЛШ. :)

Sent from my M2003J15SC using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom