Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.862
- Поени од реакции
- 23.306
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе бара 100-200к неделна плата плус и ќе си седи дома преку недела.Па што ќе бара во Јунајтед ако сака ЛШ фудбал![]()
Problemot e sto Siti sepak ke plati ludi pari ama tie ke odat povekje kaj Haaland nego kaj Borusija. Ali toa e drug problem.
Od druga strana pa nekoi klubovi ke sonuvaat Haaland da igra kaj niv pa ke pisat nesto slicno kako tebe. (nisto licno)
Плата, пари за потпис, пари за таткому, пари за менаџерот. Клоп рече на пример дека луди се бројките и нема шанса тој да направи таков трансфер.За кои луди пари конкретно мислиш?
Плата, пари за потпис, пари за таткому, пари за менаџерот. Клоп рече на пример дека луди се бројките и нема шанса тој да направи таков трансфер.
Povekje od sto plati. Tocno ne znam da ti kazam. Izjavija deka 35-40m plus na kraj ke im stoi sose site odbivki, provizii, danoci, otpisuvanja.Ај вака да преформулирам. Колку пари зеде Дортмунд од трансферот?
Плата, пари за потпис, пари за таткому, пари за менаџерот. Клоп рече на пример дека луди се бројките и нема шанса тој да направи таков трансфер.
Daleku pomalku od sega sto plakja City.Упс.
Daleku pomalku od sega sto plakja City.
135М изгубија, 155 го земаа.Сакам со овој пост да ја одбележам генијалноста на управата на Барселона кога се во прашање трансферите. Вчера официјално Кутињо ја напушти Барселона и стана член на Астон Вила. Во Барселона дојде за 135 милиони евра, а го продадоа на Астон Вила за 20 милони евра.
Таков сенс за бизнис одамна не е виден во светскиот фудбал.