Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување

McTominay vs Haaland soon.
Дали сум единствениот кој после 1739 пати прегледано видеово, дури сега сфаќам дека ова е татко му на Халанд?

Isti muabeti sekogas vrtime okolu taa tema. Ete Manchester isto go baral Haaland. Ne go dobi. Izgleda nikogas nema da go dobie. Vo Dortmund dade golem pridones. Klubot profitirase. Realnosta e sto ima sepak pogolemi i pouspesni ekipi od Dortmund sto mozat povekje da nudat. Ako imas predlog kako da se smeni situacijata ne bi bilo loso da ja spodelis.
Грешка си. Халанд ќе одеше во Манчестер под истите услови како во Дортмунд пред Дортмунд, само Манчестер не сакаше под тие услови, затоа што колку и да се во гомна моментно, имаат свест за себе дека се голем клуб, и дека нема да бидат фидер клуб на некој друг клуб. Таква свест нема кај Дортмунд, тие се ФК Излог.

Последно уредено:
Грешка си. Халанд ќе одеше во Манчестер под истите услови како во Дортмунд пред Дортмунд, само Манчестер не сакаше под тие услови, затоа што колку и да е во гомна моментно, имаат свест за себе дека се голем клуб, и дека нема да бидат фидер клуб на некој друг клуб. Таква свест нема кај Дортмунд, тие се ФК Излог.

Во Англија мислам нема клаузули него изгледа несакаа да ја платат провизијата за таткому на Халанд

Sent from my iPhone using Tapatalk

Во Англија мислам нема клаузули него изгледа несакаа да ја платат провизијата за таткому на Халанд

Sent from my iPhone using Tapatalk
Нема задолжителни клаузули. Исто како што нема ни во Германија.

Грешка си. Халанд ќе одеше во Манчестер под истите услови како во Дортмунд пред Дортмунд, само Манчестер не сакаше под тие услови, затоа што колку и да се во гомна моментно, имаат свест за себе дека се голем клуб, и дека нема да бидат фидер клуб на некој друг клуб. Таква свест нема кај Дортмунд, тие се ФК Излог.
Браво за Великаните одлична одлука тотално исправна.

Gesendet von meinem KB2003 mit Tapatalk

Браво за Великаните одлична одлука тотално исправна.

Gesendet von meinem KB2003 mit Tapatalk

Јеби га, некои имаат и гордост на традицијата. Не можеш ти тоа да го разбереш, затоа навиваш за Дортмунд.

Џабе, пак нема да освојат лш.

Јако појачање за Реал. Уште Погба на фри и Ембапе да ги пазарат, со Карло ќе бидат страшни наредна сезона. Нормално и на Модрич да му вградат нови нозе за да сето тоа биде легитимно.

Haaland za 2ipol godini vo 65 partii dade 65 gola. Plus asistencii. Dortmund go zede za 20m EUR. Bez klauzulata nemase da dojde i da pridonese za uspehot. Plus Dortmund pokraj Haaland imase golemo vnimanie i pokaza deka treba da bide prv izbor za sekoj mlad talent. Problemot e sto Siti sepak ke plati ludi pari ama tie ke odat povekje kaj Haaland nego kaj Borusija. Ali toa e drug problem.

Od druga strana pa nekoi klubovi ke sonuvaat Haaland da igra kaj niv pa ke pisat nesto slicno kako tebe. (nisto licno)
Со што тоа Дортмунд е прв избор за секој млад талент? Тоа е најголема глупост што можеше да ја пишеш.

Baern do krraj se nadevase na Haaland. Lewa not amused. Odnosno, imale interes za Pogba?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom