Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
:D

Sent from my SM-A325F using Tapatalk
1a5d732628ef2338f353fa1af3858ef0.jpg

9 милиони годишно плата и 8 милиони signing bonus.
А да, и 15 милиони има комисии за агентите.
За некоја година место цени за тренсферот, ќе имаме рушење на рекорди на бонуси за потпишување на играчите.

Видно ме интересира дали имал слична понуда од Англија...

Видно ме интересира дали имал слична понуда од Англија...
А мислиш имало понуди и од други англиски тимови освен Челзи?
Зашто не знам каква е ситуацијата со Челзи, али негде прочитав дека не смеат да нудат нови договори додека не најдат нови газди.
За Реал знам дека првиот пат бараше дури 12 милиони евра годишно и дека вториов пат самиот агент на Рудигер ги исконтактирал Реал и им соопштил дека ќе прифати барањата за плата да ги намали.

Се отепаа од пари перење преку агентите на играчите

Додека беше во Рома некој да ми кажуваше дека Рудимбе ќе заврши во Реал...

А мислиш имало понуди и од други англиски тимови освен Челзи?
Зашто не знам каква е ситуацијата со Челзи, али негде прочитав дека не смеат да нудат нови договори додека не најдат нови газди.
За Реал знам дека првиот пат бараше дури 12 милиони евра годишно и дека вториов пат самиот агент на Рудигер ги исконтактирал Реал и им соопштил дека ќе прифати барањата за плата да ги намали.

Муабетот е дека не сакал во друг Англиски клуб заради почит спрема Челси... па ме интересира дали навистина се работи за почит, или за тоа кој ке понуди повеќе.

Додека беше во Рома некој да ми кажуваше дека Рудимбе ќе заврши во Реал...
Топ беше Рудигер во Рома, а какви играчи завршиле во Реал, он е премија.

9 милиони годишно плата и 8 милиони signing bonus.
А да, и 15 милиони има комисии за агентите.
За некоја година место цени за тренсферот, ќе имаме рушење на рекорди на бонуси за потпишување на играчите.

Sami se krivi klubovite. Kako Barsa ke platat 300m za dve igraci i ke im nudat ogromni plati pa posle ke se zalat skapo bilo nemale povekje pari.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom