Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ѕвездите Кутињо и Роберто.:pos::pos::pos:
Кутињо сам не знае кога последен пат играл фудбал, а Серхи Роберто не е да го продадеш ни на најголемиот душман, автоматски го ослабуваш клубот за една класа со негов ангажман. Подобро ништо да не им понудат, отколку овие двајца.

Кој само глупости се ова, ама што можеш да очекуваш од спортски.мк, уште Фирпо фалеше да го додадат во дилов.

Кај ќе брцни тој, можи само него да му го брцнат на тренинг. На пример, Шкрињар да го сопни, Лукаку да му го опни.

Супер изиграл 2 утакмици тогаш и во знак на нервоза пошто тој период гарант другите играче срање сум пишал тоа. Ајде сеа кога си паметен и копаш постови постирај ги и другите работи што ги имам пишано за Хакан. Во несевет паѓате за Хакан... тип кој беше очаен на Еуро и доби точно нула понуди. Тип што одма чим Ериксен доби срцев удар сам се понуди без да почека да види што ќе е со ериксен. Човек што Жена му го вараше и беше во депресија па си ја прими назад како попче. Таман карактерот му одвовара за во Интер.

Супер изиграл 2 утакмици тогаш и во знак на нервоза пошто тој период гарант другите играче срање сум пишал тоа. Ајде сеа кога си паметен и копаш постови постирај ги и другите работи што ги имам пишано за Хакан. Во несевет паѓате за Хакан... тип кој беше очаен на Еуро и доби точно нула понуди. Тип што одма чим Ериксен доби срцев удар сам се понуди без да почека да види што ќе е со ериксен. Човек што Жена му го вараше и беше во депресија па си ја прими назад како попче. Таман карактерот му одвовара за во Интер.
Уреду е сеа со вака така муабетите уживај ајде :D, тврдеше дека никој не пишал така на форумов, дека бил најбољи плеј у лига, ти си отишол ниво погоре, бил еден од најдобрите општо у првенствово, за плеј значи муабет да не праиме, не за 2 изиграни утакмици, него за цел пост ковид период до Декември ко што си напишал, што значи поише од пола година тука ти влага. :cenzura:
Небитно, у право си бил тогаш, стварно со форма, игра и статистика, влагаше у топ 5 калчо играчи и тоа е факт, после паузата од сезоната претходно, до полусезоната од последнава сезона кога милан беа есенски шампиони.

Тоа што мене ме теши е дека Хакан почна да игра фудбал кога Милан имаа ростер и некаква игра за да изборат ЛШ пласман, тоа Интер секако му го доставува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom