Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
најголем проблем ни е што Бенасер и Кессие се незаменливи во првиот тим а Тонали сеуште не е влезен во шемата,не дај боже ако се деси нешто ќе треба Хакан и Кјаер да покриваат таму.
Нема незаменлив, ќе се разигра Тонали и еден ќе одмара појќе на клупа...

и жити се кј го ископа Кјаер да покира средина? пре Донарума би го стаел [emoji849]

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Нема незаменлив, ќе се разигра Тонали и еден ќе одмара појќе на клупа...

и жити се кј го ископа Кјаер да покира средина? пре Донарума би го стаел [emoji849]

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Во Волфсбург има покривано како заден везен не е тоа непознато за него,Калабрија исто така Гатузо го пушти на некоја утакмица,Хакан друг незнам кој би можел од другиве на кој DM не му е природна позиција да покрие.

Во Волфсбург има покривано како заден везен не е тоа непознато за него,Калабрија исто така Гатузо го пушти на некоја утакмица,Хакан друг незнам кој би можел од другиве на кој DM не му е природна позиција да покрие.
Alexis Saelemaekers :свиркам:

Просек на години на првиов тим денеска е 22 години, не памтим ваков тим да имал Милан на утакмица у Серија А

Мора Специја да се добие за 3/3 па после јако да се влезе во дербито.

Само што е шатиран онака одма би го избркал од тим. Тоа што е мувла од играч без 2 грама мозок е башка.

Ne bi bilo loso do krajov Leao da mu najdat kupec..cergarov e katastrofa teska a i ne se trusi voopsto.

Добро, ајде првотимците одмараат или се повредени/корона, но зошто одмараа и овие што играа? :)

Ајде да им прогледаме низ прсти на Леао и Тонали сепак прв пат стартери сезонава и треба да бидеме трпеливи.
Мене повеќе ме загрижува Тонали катастрофалниот пас во 43 мин не чинеше контра на Специа и шанса на Верде.

Sto tolku vi zgresi Leao osven sto e epten antipaticna faca? [emoji16]

Jas vo prvo ne go vidov da utne sansa, da sebici, da poebe nekoja akcija i da ja sutne vo 10-ti red.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Го нема Ибра и сите играат индивидуално и секој сака гол да даде. Коломбо плаче за позајмица, ај што де доби корисна топка, ама ни не учествува во градење на нападите.

Aууу тимов 0 е без Хакан. Најмногу трици за него иам јадено ама после коронава како игра. Гарант е меѓу најдобрите играчи во Калчото пост корона.

Haha pa po vakva topka od Hakan sekoj ke dadese gol..veza nemaat posle golov nisto cudno da im izednacat so ovaa mrtva igra

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom