Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Here we go :D Прашање на минути или саати е кога ќе го објават официјално, потпишува две годишен договор,ќе зема 7.5 мил. годишно и на Барса ќе му бидат исплатени 4 мил. за периодот дури е Суарез во Атлетико ако стигнат до 1/4 финале ЛШ, 2 милиони по сезона.
Не клаузула за ЛаЛига пошо знаат дека секако ќе се трети на крај.

Не клаузула за ЛаЛига пошо знаат дека секако ќе се трети на крај.
Ако ви дај гол на Кампот јас ќе отворам петиција да се соберат 4 милиони, ама под услов да се издрецка убаво кога ќе прослави со диклите накезен :)

Here we go :D Прашање на минути или саати е кога ќе го објават официјално, потпишува две годишен договор,ќе зема 7.5 мил. годишно и на Барса ќе му бидат исплатени 4 мил. за периодот дури е Суарез во Атлетико ако стигнат до 1/4 финале ЛШ, 2 милиони по сезона.
Како ве обработија за Суарез, мора да им се одаде почит.

Многу се ретардирани, да си ги дупите уште сто години :D
Жално е бе веќе 10 години потрошени една милјарда евра, а титули 0...

1U8b.gif

Како ве обработија за Суарез, мора да им се одаде почит.
Зошто ? Им го земаме без пари и дупло помала плата.
Сигурна сум дека ќе има подобар учинок од Коста и Мората дури беа заедно.

Не го земавте без пари, требаше да го земете без пари, ама ве обработија и на крај ќе им платите.
Не, нема да има подобар учинок од двајцата заедно, ќе има исти учинок како они што имаа.
Сама си свесна колку умрен и пропаднат играч е Суарез, али јебига, пустото у тебе не сака да признае.
Буквално го смени мислењето за играчов за два (2) дена!

Полека со сигурностите, дан се чудиш ко ќе се сопне на прв допир со топката :D

Не го земавте без пари, требаше да го земете без пари, ама ве обработија и на крај ќе им платите.
Не, нема да има подобар учинок од двајцата заедно, ќе има исти учинок како они што имаа.
Сама си свесна колку умрен и пропаднат играч е Суарез, али јебига, пустото у тебе не сака да признае.
Буквално го смени мислењето за играчов за два (2) дена!
Нигде не прочитав дека ќе им платат Атлетико, ако мислиш на тие два милиони по сезона ако се пласираат ЛШ 1/4 финале тешки нека се оствари шеќер да ги јадат :)
Знам дека е паднат Суарез ама не е толку лоша зделка,во случајот трите страни се задоволени.

Атлетико го плаќа Коста 10 милиони а има даено 7 гола вкупно од кога е вратен во Атлетико, најлош учинок од сите напаѓачи.
Не можи да е послаб од него во никој случај.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Полека со сигурностите, дан се чудиш ко ќе се сопне на прв допир со топката :D
Навикната сум,Мората на секој 10 минути се сопкаше, Торес да не прајме муабет. :)

Јас имам една интересна статистика за Мората ама после ќе ви ја кажам :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom