Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Неверојатна опција е носење на Тиаго доколку остане Џини, тоа го пренесуваат новинари блиски до клубот.
А за состаноков има нешто инфо од нив, да не испадне дека Скај едноставно си измислиле вест, што нема да е ништо ново од нив.

А за состаноков има нешто инфо од нив, да не испадне дека Скај едноставно си измислиле вест, што нема да е ништо ново од нив.

Не ми делува дека е измислен муабет :D

1599767262005.png

И пред некоја година кога беа во Премиер лига направија одлични зделки и пак испаднаа.. се зависи од како ќе се разиграат и секако митро колку голови ќе збичи

Ако даде појќе голои одколку црвени што ќе попие, ќе опстанат :icon_lol:

Breaking | St Étienne defender Wesley Fofana in tomorrow's L'Équipe: "I would be crazy to say no to Leicester." More follows.

St Étienne defender Wesley Fofana has told the club he wants them to accept the €29m offer on the table from Leicester City & has himself already accepted a provisional 5-year contract with the Foxes.

Лево маде ќе дадевте лани да потпишеше за Милан ама ај...
После војна,сите генерали.
Ни прв, ни последен си ти.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Јас не би давал ништо, но не би бил против и сега да дојде.

Јас не би давал ништо, но не би бил против и сега да дојде.
Па секој нормален фан истото би го кажал.
Верувам во 4ка позади ќе изгази уште сезона-две.
Конте е класичен тврдоглав идиот.Има мамицата да му ја изнаебе на интер со фетишиве кон 3ка позади и видаловци.

Лево маде ќе дадевте лани да потпишеше за Милан ама ај...
После војна,сите генерали.
Ни прв, ни последен си ти.

Ја лани двете ќе ги дадев да дојдеше искрено ти кажуем. А незнам и сега зашто се ослободува Интер од него, таман после коронава фати малце форма. А и Конте игра со 3ца позади, му требаат минимум 5 квалитетни централни

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom