Џ
Џонтра Волта
Гостин
А се колнат у Дража Михајловиќ.Ок им е најавата, ама баш нашле од партизанска песна да направат навивачка химна![]()

Ако бе, они се тешат со тоа што Партизан у логото има црвена ѕвезда.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А се колнат у Дража Михајловиќ.Ок им е најавата, ама баш нашле од партизанска песна да направат навивачка химна![]()
Па што да напраи бе на 700 години? У Реал да отиде.
Ми е гајле, се знаеше дека ќе си иде, испадна од состав едно време. Јака плата има и не верувам дека би се согласил и оваа сезона да ја помине а да има нејасен статус, а лесно може да биде и тешка резерва.
Боље он него Шкринијар.
Посмешно ќе биде Ериксен ако си отиде.![]()
Јас им пишав уште тогаш кога го потпишаа, да не се надеваат многу на него, годините го стигнаа, во Атлетико последните епизоди му беа на моменти хаотични, единствено нешто позитивно од него беше лидерството на теренот и тоа што оставаше душа на терен до последната капка пот.Прегледај го приврзокот 265854
а кога ќе ми текне како се палеа ајхахахахахахахахахааххахахаха
Се изнаигра фудбал во солидни екипи а факт е дека има квалитет само за вакви треторазредни екипи
И пред некоја година кога беа во Премиер лига направија одлични зделки и пак испаднаа.. се зависи од како ќе се разиграат и секако митро колку голови ќе збичи
Фулам многу подобро пазарува сега отколку пред две лета. Добар голман во Ареола, добра опција за десен бек и за нивни стандарди во Тете.
Скот Паркер е тренер за набљудување.
Ако остане Вајналдум дали Ливерпул ќе тргне и по Тиаго или ќе го чекаат како слободен играч? Те прашувам ко газда да си на клубот, ама нека има некаква дискусија
Ако остане Вајналдум дали Ливерпул ќе тргне и по Тиаго или ќе го чекаат како слободен играч? Те прашувам ко газда да си на клубот, ама нека има некаква дискусија![]()