Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Па канцер средина не мислам на среден ред ебате, него општо на клубот. Значи тренери, сомнителни играчи, трансфер политика, депресивна атмосфера у соблекувална итн итн. Ваљда сфаќаш што зборам сега.

Па канцер средина не мислам на среден ред ебате, него општо на клубот. Значи тренери, сомнителни играчи, трансфер политика, депресивна атмосфера у соблекувална итн итн. Ваљда сфаќаш што зборам сега.

Само што го опиша Интер од последнава деценија.

Многу ми се интересни овие коментари на фан група на Интер го добиле безпари секоја чест момци ние си го тргнавме од грб со огромната плата.
Ви го поклонивме безпари затоа што сте БАНТЕР клуб како Арсенал па мора да молите за играчи.
Али повелете имам уште да ви поклониме замете ги и Џонс и Лингард и Мата.
Тоа што се докажаа и Санчез и Смолимг во Серија А го покажува само квалитетот на лигата.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Епа добро затоа што Манчестер се галактикоси а не предмет на мемиња и општонародна спрдња на чело со технички поткованиот Мегваер и хибридот од Бафет, Таки Фити, Марота, Паратичи, Раиола и Мендеш, севселенскиот трансфер гуру, финансискиот маг и визионер Вудвард.

А, ти мислиш дека Манчестер е заглавен во 2013-та.
Ау страшна работс мајке ми... Ај нема везе не ми се објаснува по 20 пати едно исто кога и самите сте свесни што и како е проблемот во Јунајтед.

Прочитал нешто на интернет Бантер клуб па сеа форсира тука, а појма си нема кутриот што значи. А и не знам што се натегате за глупости. Топ трансфер е Санчез за двете екипи. Манчестер се ослободува од огромна плата за играч кој не се снајде таму , а Интер добива супер играч кој ја знае лигата без да лупне висока пара за него.

Супер, конечно се искажа.И сега што од наведеново ќе оправда повредување во 7ма минута на втор шпринт (не бил сериозно оптоварен Санчез физички, не играл 3 утакмици во една недела) или што од наведеното му е криво што не може да погоди пас до соиграч буквално на 5 метри од него?Апсолутно ништо од наведеното.Стаклен и изгубен беше 200%.Невозможно беше од него да се очекува да издрибла играч, да шутне ко што треба, буквално најносновните работи (како пас до играч) му беа во тежок минус.

Никој не оспорува дека Манчестер изминативе години бил без компас или често го мењал компасот (тренери и стратегии), но апсолутно ништо од наведеното не го вади Алексис дека типот е стаклен и изгубен.Средината (која што ја наведе), апсолутно не му е крива.Типот си доби енормна и незаслужена поддршка од Мурињо.

Што се однесува до мене, презадоволен сум што се отарасија од него.За останатото вие берете му гајле :)

Ај сеа ја ќе викам дека Интер беше топ екипа од 2012 до 2018 пошо сакам инает да терам, а не е битно што рокаа по 50м за Жоао Марио и Кондогбиа. :)

Сега не, свесен си за тогашниот квалитет на играчите кои што сега ги пиша односно дека биле просек ама тогаш ако добро ми текнува тврдеше дека имате боље средина од Јувентус кој освајаше со отприлика 209 бодови разлика.

Многу ми 1606се интересни овие коментари на фан група на Интер го добиле безпари секоја чест момци ние си го тргнавме од грб со огромната плата.
Ви го поклонивме безпари затоа што сте БАНТЕР клуб како Арсенал па мора да молите за играчи.
Али повелете имам уште да ви поклониме замете ги и Џонс и Лингард и Мата.
Тоа што се докажаа и Санчез и Смолимг во Серија А го покажува само квалитетот на лигата.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Aha, sea ideme so edna druga logika.
Pogba vo serija a i juve bese eden od najdobrite igraci vo sredniot red u svet, top 3 sigurno, starter i glaven igrac na svetski prvak, francija, vo junajted minatoto leto JAVNO govorese deka saka da si ide, negoviot brat isto toa go potvrduvase javno, sve ova vie objavuvate na temive ne deka na pamet zboram, od najbolji igrac u svet, odnosno eden od najdobrite, stana meme igrac.
Ligata bese prejaka za nego ? Ili sredinata u koja egiztira e/bila kancerogena i deponija za vakvi vonseriski fudbaleri ? Istovo vazi i za sancez, vo arsenal gazese, pred da doe u arsenal gazese, otide u junajted sranje stana, si otide od junajted povtorno vraka forma i se nametnuva kaj konte.

Vrska ti nema muabetov so ligive, poise logika ima muabetot deka kolku i da e dobar nekoj fudbaler, ako otide u sranje kancerogena sredina, negoviot potencijal trpi,za sekoj tim ova vazi, a da reces deka nekoj ko alexis na 31 godina gotovo, zaboravil da igra fudbal, toa samo kajgana ekspertizava moze da go istreska.

Formata e promenliva, klasata e vecna, ne za dzabe taka rekle, nit e prv nit e posleden alexis koj u drug klub prknal otkako prethodno imal losa sezona, istoto i za lukaku vazi, den i nokj razlika lani i ovaa sezona. Snajder i roben od real i posle real, red primeri ima za vakov tip na fudbaleri, alexis ipak imase nekoj status u fudbalov, dokazan i na klupsko i na internacionalno nivo so chile so koi osvojuvase 2 pati kopa amerika u dueli so mesi i argentina, ne deka ne moze da vrati forma sepak ne e 38 godini, do 33 moze da drzi nekoe visoko nivo ako ne se povreduva cesto.

Uber glup stav sakate da nametnete tuka, cim nekoj ne uspeal u united, a uspeal u druga liga, do ligata bilo, preslaba bila istata, banter klubovi se tie tamu, super razmisluvanje.

p.s. zboris za banter klubovi, a sezonava liverpul da prekinese da igra u januari, junajted so site pobedi do kraj na sezona pak nemase da gi stasa, nad 40 boda bese edno vreme razlikata ako ne se lazam. Najmalce pravo imas ti momentalno, ko navivac na junajted, da zboris za nekakvi banter klubovi. Vlegoa u ls i odma arogantnosta si ja pokazuvate sto ve krasese u erata na fergi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom