Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Мораше да тргне негде доминото, на крај Брајтон го направи првиот потег. Брајтон пред да излезе ова со Мегваер се договорил за Адам Вебстер за 22мил фунти и со тоа можеби и помогна да се убрза постапката за Мегваер. Сега Лестер најверојатно ќе го земат Данк.
За годин-две Лестер ќе го продава Данк за 80мил и ќе си го земе Вебстер, така иде овој синџир на исхрана.

Se moli Raul da ja upotrebi statistikava vo pregovorite za Mustafi.
Прегледај го приврзокот 214038

Седи мирен :D

EA4jboTWsAEAULF

Цениве се ненормлани обични играчи коштаат по 60м+
Брајтон за Данк бараат 45м фунти.
Вест Хем за Диоп бараат 60м фунти.

Шо мислите, за неколку години колку пари ќе бараат:
Евертон за Кин
Лестер за Тиелманс
Вулвс за Невес

Јунајтед ќе има коска одбрана за наредна сезона, посебно ако Оле игра на контри со длабока дефанзивна линија. АВБ и Мегваер се учени баш во такви одбрани да играат.

Последно уредено:
ехее колку треба да се докажува сеа Мегваер да може со ВВД да се спореди, трофеи му требаат и неколку сезони на ниво

ехее колку треба да се докажува сеа Мегваер да може со ВВД да се спореди, трофеи му требаат и неколку сезони на ниво

:pos:

Ван Дајк има цел 1 трофеј и сезона и пол изиграна на светско ниво.

85 милиони човече.. Се освен импакт ко ВВД/Лапорт и коска одбрана на Јујнајтед е ФЛОП и не ме интересират околностите

Ај тоа што Врлија 85 милиони фунти (93 мил евра) за Мегваер, туку ако им се повреди овој повторно ќе мора да се потпрат на Џонс и Смолинг :icon_mrgr:

Баји не го рачунам, Абу Диаби за одбрамбени играчи...

Не, чисто 80 без бонуси или рати :) таа сума си ја бараа од почеток и си ја добија, доста фер клуб.

Едит: Рома со реплика за видеото за Малком :pos:

Ај тоа што Врлија 85 милиони фунти (93 мил евра) за Мегваер, туку ако им се повреди овој повторно ќе мора да се потпрат на Џонс и Смолинг :icon_mrgr:

Баји не го рачунам, Абу Диаби за одбрамбени играчи...
Епа ај да не го земаат ако не? :D Замисли на Јувентус да им се повреди Роналдо ако гледаме така. xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom