Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Исто и мене ми е страв да не внесе кавга во соблекувалната. Мачка во џак е Бејл. Во Јунајтед да оди на пример, би било подруго.

Веќе се раскарани? Или ионака никој не можи да ги опрај?

Не него, Тотенхем има ограничувања со платите на играчите, не се расфрла евреинот Леви.

А у Манчестер не пазат многу на тоа, оа нема да се напрае пиздарија за платата на Бејл

Ми го зеде зборот @Марли од уста, а и пишаа погоре како да го боли стапот Бејл да игра фудбал.

Значи второто од тоа што сум пишал.

Јунајтед веќе се тим кој троши најмногу пари на плати.
Го плаќаат Санчез за да си го лади
Сега спремаат договор за Де Геа, ај овај не си го лади толку
Уште Бале нека го земат за да му плаќаат голф турнири фали.

Многу пари, малку амбиции.

Кога потпиша кога стигна на тренинг :)
Инаку Трипие е првиот Англичанец после 95 години кој заиграл за Атлетико, интересно е шо во клубот само Бургос збора Англиски :D

Нека види енглезот како е да си странец некаде, да не ти удоволат по твое :kuracc: шпанците си ебале мајката за тоа, 2% не знаат англиски, немаат ни потреба :)

Тотенхем ака Македонија. Ниски плати, сите сакаат странство. :D
Роуз си иде дефинитвно, Алдервеилд сака да си иде ама никој не го сака, Ериксен сака Реал, ама Реал ги нејќе него, Трипие фати џаде.

Тотенхем ака Македонија. Ниски плати, сите сакаат странство. :D
Роуз си иде дефинитвно, Алдервеилд сака да си иде ама никој не го сака, Ериксен сака Реал, ама Реал ги нејќе него, Трипие фати џаде.
Nikogas ne e kasno da ni se vratis...:)

A па шпанскиов еден тежок што е за учење и што ќе се изнамачи Трипие што да ви кажам, цел Балкан го збори од Касандра и Есмералда. :D

Точно дека во Шпанија појма немаат Англиски, одиш по продавници и му се обраќаш на Англиски рамена креваат сите како од марс да се паднати, ама па и точно е дека Шпанскиот е лесен, пола Македонија го разбира од шпанските сапуници, јас пример никогаш не сум учела Шпански па го зборам и пишувам скоро перфект, што од филмови, што од форуми, а и 90 % твитеров Шпански ми е, па се надоградвам.
Муабетот е побрзо Трипие ќе научи Шпански одколку тие, Коста толку време во Челзи и збор не зуцна Англиски, дибек :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom