Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Порано беше ќеф да се дискутира со тебе
Баш ќе видиме кој од Алисон, Кепа и Лено ќе излезе топ, а кој флоп.
Луда куќа, никој ништо незнае.Може некој да ми појасни една работа . Зошто му треба на Реал Куртоа , кога го има Навас ? Или си заминал Навас а не знам...
![]()
Конкуренција. Куртоа е помлад, Навас е постар а имав два различни стила на бранењ. Куртоа е тапа у пенали, Навас е добар, Навас е постар и стил на бранење му е повише на рефлекси и движење што за голмана у његови године е ван зенит, може да почне полка да пада или одеданпут да биде тиња. Овакој ќе имав два јаки голмана да се натпревурев меѓу себе сас оглед на тој дека 35 милиона за Реала су ништо што ги дадесва за њега.Може некој да ми појасни една работа . Зошто му треба на Реал Куртоа , кога го има Навас ? Или си заминал Навас а не знам...
![]()
Не, озбилно те молам објасни која ти е поентава.
Ко што гледам си цитирал пост кај што викаш нека тропне Реал на врата па ќе видиме дали Хазард нема да оди. Ете, тропна Реал на врата и кај е Хазард сега?
А ако збориш за Куртоа, тоа е скроз друга ситуација затоа што има помалце од година на договорот и плус Реал и Челзи се договорени уште после СП, само се чекаше Челзи да реши кого ќе земе за замена.
На страна тоа што преодниот рок не е затворен, а ако добро памтам тогаш муабетот ни беше за дали ќе си оделе битни играчи откако ќе се затвори во Англија.
Па ај баш те молам кажи што сакаш да докажеш уствари.
Дано си во право !Конкуренција. Куртоа е помлад, Навас е постар а имав два различни стила на бранењ. Куртоа е тапа у пенали, Навас е добар, Навас е постар и стил на бранење му е повише на рефлекси и движење што за голмана у његови године е ван зенит, може да почне полка да пада или одеданпут да биде тиња. Овакој ќе имав два јаки голмана да се натпревурев меѓу себе сас оглед на тој дека 35 милиона за Реала су ништо што ги дадесва за њега.
Немој да мислиш дека место му е гарантирано на Куртоа у Реала, ќе си га знои гз.
Глупости.Донев брат биди еднаш маж признај дека си згрешил не ли гледаш дека си главна тема пеесет страни наназад, крцаме лајкови на твои глупости.
Нормално дека мислам на Куртоа, на Мозес не сигурно. Куртоа е само школски пример за побивање на твојте тврдења во цитатите погоре.
Договорени биле уштњ пред Светско ама се чекало Челзи да најде замена, а Куртоа штрајк со глад уште што не почна кај да е протести со Free Courtoa ќе почнеа, плативте откупна клаузула за голман што го немаат гледано 3 пати тие во клубот не па ти ама договорени биле од пред Светско![]()