Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Смешно е како го споредуваш Алисон со Кеба. Не дека Алисон е најдобар, него како ги правиш достигнувањата на голманот на билбао исти ако не и подобри него на Алисон минатата сезона, а пред да искочи трансферов во Челзи не ни знаеше за него.
Моја грешка што почнав да пишувам и за квалитетите на фудбалерите, затоа што тоа воопшто не ми беше поентата. Поентата е дека и Челзи и Ливерпул мораа да земат голман и платија далеку повеќе од реалната цена на голманите. Што и да направил Алисон лани, не вреди толку колку што беше платен. И затоа мислам дека ти еве како фан на Ливерпул нема што да се потсмеваш на тоа кога и твојот клуб беше во истата ситуација.

Нека тропне Реал за Хазард па ќе видиме

Прочита што пишував?

Како што реков, нека тропне Реал на 11ти Август па до 1ви Септември да видиме колку Хазард и Роман ќе одолеат, сега продавај пуфки

Џонтра ќе ти каже како се гаси профил

Моја грешка што почнав да пишувам и за квалитетите на фудбалерите, затоа што тоа воопшто не ми беше поентата. Поентата е дека и Челзи и Ливерпул мораа да земат голман и платија далеку повеќе од реалната цена на голманите. Што и да направил Алисон лани, не вреди толку колку што беше платен. И затоа мислам дека ти еве како фан на Ливерпул нема што да се потсмеваш на тоа кога и твојот клуб беше во истата ситуација.

Јас па никогаш не сум го оправдувал трансферот на Алисон, дури имам неколку поста колку е глупо да се фрлат толку пари за некој недокажан голман.

Солиден голман,малце повише преплатен..

Да не гледате само видеа со добри одбрани,20-та секунда на видеото и од 0:57 :D

Заборавив да допишам, кај Ковачиќ единствениот но и најбитниот знак ? дали ќе биде добар трансфер е неговата мотивација/мрза.

Ако не се флегмира ко Бензема, ко што знаеше да прави, и ако игра со потенцијалот, не се сомневам дека ќе изгази во Челзи.

Нема врска тоа дека нема воопшто напреднато откако е дојден во Реал. Баш напротив, тој е еден од играчите кои се променија за 180 степени под Зидан. Дојде како офанзивец а сега е ДМФ.

И тоа има потенцијал да биде специфичен дмф, нешто ко Алонсо на времето. Има страшна техника, дриблинг, долги топки а го научија и како да се позиционира и да одзема топки. Клизачот му е ебена перфекција.

Не знам овој Сари дали е толку добар колку што го хајпаа талјаните, но ако е стварно добар, Кова уз Канте ќе доминира.
Значи контра тера сеа.. Челзи платија огромна пара за Жоржињо да игра до Канте.. Ковачич очигледно го земат за најнапред од тројката во средина да игра

Нема баш логика позајмицава ни за Ковачич ни за Челзи.. И со него и без него не прат ништо сезонава.. Но барем можеа да ги испробат Баркли и Лофтус Чик сезонава.. Вака играч на позајмица ќе им ја одзема минутажата

Кепа е преплатен да, али јбг од Билбао само така се зема играч.
Ене оној Муниаин душата му скапа тамо пошто има 180мил клаузула.
Али малиот ќе биде голманиште, сум го гледал, топ.
Само да има мир, да си брка работа и да не му удираа по глава со цената на првиот кикс.

Ако Сари и Челзи успеат да го заштитат од гомната од англиски прес ќе нема гајле малиот.

Ќе си ги јадете зборојте овде, и до негде се слажем со Донев со делот дека Алисон само една сезона брани на ниво.

Не дека мислим дека исто вредат ама и овој беше преплатен

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom