the_kop
Модератор
- Член од
- 14 јануари 2011
- Мислења
- 10.432
- Поени од реакции
- 13.558
Зошто?![]()
Кепа = 71 милион.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто?![]()
И овој трансфер ли ќе го правдаш?Зошто?![]()
Го врбуваа и Ковачиќ ко шо се збори.Чудно, за голман толку многу пари фрлија, а има други позиции каде што на Сари му се потребни негов тип на играчи за да ја игра неговата игра.
Алисон...Кепа = 71 милион.
Сериозно ќе ги споредуваш?Алисон...
donev ama liverpul ima po 2ca igraci na sekoja pozicija koi im se dosta kvalitetni, a i poveketo alternativi nivni se bolji od del od starterite na celzi, zatoa ti go teraat muabetov, baska sto ova se mnogu pari za golman od bilbao, alison podokazan e kade kade ali nema vrska, trgam toa na strana, i ja sum so stavot deka poprioritetni treba da im se drugite delovi od terenot, otkolku golmanskava pozicija kade i za pomalce pari moze da se najde soliden golman. Na primer siti ederson go zemaa lani za 40m evra.Алисон...
Тука негде е цената. А ако ги споредувам, Алисон има една сезона играно во Италија, овој играл две во Шпанија. Кај Алисон нормално предност е искуството во ЛШ. Ама не гледам како он не е исто голем ризик како и овој.Сериозно ќе ги споредуваш?
И јас сум, на страна тоа што не верував дека има шанси пак да рушат трансфер рекорд Челзи, особено па за голман. Ама не заборавај и дека пола од парите вложени за овој ги враќаат со продажбата на Куртоа. Ако му е желба на Сари, подобро да платат за овој, него Батленд да му го донесоа кој сигурно 0 пати го има гледано во животот.donev ama liverpul ima po 2ca igraci na sekoja pozicija koi im se dosta kvalitetni, a i poveketo alternativi nivni se bolji od del od starterite na celzi, zatoa ti go teraat muabetov, baska sto ova se mnogu pari za golman od bilbao, alison podokazan e kade kade ali nema vrska, trgam toa na strana, i ja sum so stavot deka poprioritetni treba da im se drugite delovi od terenot, otkolku golmanskava pozicija kade i za pomalce pari moze da se najde soliden golman. Na primer siti ederson go zemaa lani za 40m evra.
Алисон...
Аха сигурно. Од јануари има клаузула 80 мил, а пред тоа му беше 4 пати помалку.Паник бај е ова. Единствено во Шпанија не мораат да го убедуваат клубот, туку да ја платат клаузулата. Со време да се помиреа дека Куртоа ќе си оди, ќе го земеа за 30-40 сигурно. Изгледа не мислеа дека Куртоа ќе оди до толку далеку со барањето за трансфер и дека ќе поминат како со Вилиан и Азарова е доказ дека ако играчот сака да ги употреби сите средства за да си оди, ќе си оди.
Билбао никогаш не продале играч за повеќе од 50 милиони колку што знам, не пак голман. Сигурно ќе го земеа за помалку од 80.Аха сигурно. Од јануари има клаузула 80 мил, а пред тоа му беше 4 пати помалку.
Прво ко шо глеам на нет Алисон го коштал Ливерпул 20м евра помалце, второ со самиот факт дека пробува да ги оправда дава до знаење дека нема простор за дискусија.Озбилно, чудо едно е колку си станал неподнослив последниве година дена. Порано беше ќеф да се дискутира со тебе, сега го допираш дното. Алисон лани беше во топ 3 голмани. Кажи ми дали Кепа го имаш една минута изгледано шо го правдаш трансферот и уште пак го споредуваш со Алисон?