Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Barcelona are in that hijacking mood again. This time, Arturo Vidal.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Најдобри трансфери летово:
-Кпувањето на Роналдо можда најдобриот играч на светот за 100мил од страна на Јуве
-Некупувањето на Мората можда најлошиот шпиц у свет за 75 мил евра од страна на Милан

Некако постот ти е исфорсиран, без везе??:unsure:

Ама глупости пишуваа новинарите, дека Интер за трансферот на Видал треба да даде зелено светло.
Нема шанси да се деси нешто како Малком со Рома. Ај барем овие не тргнаа да го чекаат на аеродром.

Ама глупости пишуваа новинарите, дека Интер за трансферот на Видал треба да даде зелено светло.
Нема шанси да се деси нешто како Малком со Рома. Ај барем овие не тргнаа да го чекаат на аеродром.

Ако не е ништо потпишано на хартија, нема што тука да се расправа, исто и со Малком немаше ништо потпишано.

Некако постот ти е исфорсиран, без везе??:unsure:

Its a joke, not a dick, dont take it too hard!

Пс. Инспирација добив од пријателската утакмица Челзи- Арсенал, каде уште еднаш момакот го покажа својот вансериски неквалитет, a вреди 65+15 мил евра :icon_lol:

Последно уредено:
Ако не е ништо потпишано на хартија, нема што тука да се расправа, исто и со Малком немаше ништо потпишано.
Со Малком беше потврдено од официјалните медиуми на двата клуба и веќе договорен лет до Рим.

Па кога ќе се договориш со некој играч и со клубот и.ти останува уште да закажеш медицински прегледи, а ти чекаш уште малку и нормално дека ова ќе се деси. За тие пари веднаш се собира таков играч, па после чекај друг. На крај може и без двајцата. :icon_mrgr:

Ставил лајк на и објавата дека е блиску до Барселона.

Screenshot_20180802-163839.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom