Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Да не размислува воопшто за одење, нема ни да се сретне (он или агентот) со Перез воопшто, нема потреба да дојде до средбата, значи сепак размислува и за одење од Реал.
Немора да значи, може сака само да искористи нов и побогат договор пошо веќе е во години. Ама па и да му е за пари коа сака може да оди Кина, Америка...

Чудно ми е само зашо баш во Интер...

Немора да значи, може сака само да искористи нов и побогат договор пошо веќе е во години. Ама па и да му е за пари коа сака може да оди Кина, Америка...

Чудно ми е само зашо баш во Интер...
Пола Хрватска репрезентација е собрана во Интер, зошто да не. :D

Без рализка дали е вистина ова за Модрич или не Интер има феноменален трансфер период, очекувам да ни бидат главни конкуренти за титулата.[DOUBLEPOST=1533161395][/DOUBLEPOST]
После толку освоени трофеи (освои се што може да се освои) нормално е да размислува да замине, нов предизвик, врвот го достигна со Реал.
Дали има нешто? Сигурно.
Дали нешто ќе излезе од ова? Мое мислење, не.

Не верувам дека Ди Марцио ќе излезе два дена по ред и да шпекулира за нешто ако нема шанса да се реализира. Сепак, ова не е курир.мк.

Дали има нешто? Сигурно.
Дали нешто ќе излезе од ова? Мое мислење, не.

Не верувам дека Ди Марцио ќе излезе два дена по ред и да шпекулира за нешто ако нема шанса да се реализира. Сепак, ова не е курир.мк.
Добро Ди Марцио 3 дена се контраше со сите и убедуваше дека Бензема ќе иде у Милан па на крај овој си потпиша нов договор со Реал.

Секако дека Модрич ќе се откажи од 9 милиони годишната плата за да дојди во Интер и да зема семки и сончоглед дека имало Хрвати во тимот...шпекулација левел курир

Добро Ди Марцио 3 дена се контраше со сите и убедуваше дека Бензема ќе иде у Милан па на крај овој си потпиша нов договор со Реал.

Бензема беше понуден на Милан тоа е сигурно, не збори на памет дечкото, тој неговиот агент за ова се смееше по социјалните мрежи, овој сигурен викаше дека он(агентот) може да се смее до утре, но не би го зачудил ако јаде клоци од Бенз, па да премини во Милан. Сега со сигурност 100% нема да најдеш никаде, но за 90% контактите ги знае.

Бензема беше понуден на Милан тоа е сигурно, не збори на памет дечкото, тој неговиот агент за ова се смееше по социјалните мрежи, овој сигурен викаше дека он(агентот) може да се смее до утре, но не би го зачудил ако јаде клоци од Бенз, па да премини во Милан. Сега со сигурност 100% нема да најдеш никаде, но за 90% контактите ги знае.

Не викам дека нема вистина во Модриќ и Интер ама некад Ди Марцио може и да збори 5 дена па на крај нишо да не се деси.

Ќе видиме, интересна Калчо сезона ни следува, Милан утре најверојатно ќе го официјализира и Бернард и после тоа Леонардо атакувал на јак везњак.

Се враќа изглеа Серија А ко шо треба, дрско на голема врата.

Не викам дека нема вистина во Модриќ и Интер ама некад Ди Марцио може и да збори 5 дена па на крај нишо да не се деси.

Ќе видиме, интересна Калчо сезона ни следува, Милан утре најверојатно ќе го официјализира и Бернард и после тоа Леонардо атакувал на јак везњак.

Се враќа изглеа Серија А ко шо треба, дрско на голема врата.

Сеа он збори за контактите кои ги има одреден клуб со неговиот агент, или друг клуб, он не може да тврди 100% дека ќе заврши во заинтересираната страна.

И јас мислам дека Сериа А многу брзо би требало да се врати на голема врата.

Не е само Ди Марцио, и други извори во Италија ги потврдуваат средбите и намерата на Лука да се пресели во Интер. Наведени се и имињата на агентите и посредниците и начините на кои целата операција би била изводлива. Се наведува дека некои од посредниците се ангажирани во пронаоѓање потенцијална замена за Модриќ по што би го убедувале Перез да попушти. Шансите се разбира не се големи, операцијата е комплексна а времето е кратко. Порталите кои се бават со шпекулации или не знаат да преведат, пишуваат дека започнале преговори. Нема никакви преговори, постојат само контакти со луѓето на Модрич, а дали воопшто ќе има преговори зависи од Перез.

Матат вода К.Палас и Ливерпул, 100м ќе им имаат дадено за Бентеке, Сако и Ингс.:confused:
И мене искрено ми е чудно, многу пари се за овие двајца играчи кои не ни играа во Ливерпул, кој ради тактика, кој ради тоа што се скара со Клоп а Ингси колку и да го сакаат навивачи на Ливерпул, повреди го искинаа и не заигра.

24 милиони фунти за Ингс :vozbud::vozbud::vozbud:
плус 3м фунти во клаузули :D

И мене искрено ми е чудно, многу пари се за овие двајца играчи кои не ни играа во Ливерпул, кој ради тактика, кој ради тоа што се скара со Клоп а Ингси колку и да го сакаат навивачи на Ливерпул, повреди го искинаа и не заигра.

плус 3м фунти во клаузули :D

Ама од тие 25% се за Барнли, има sell-on во договорот. :ROFLMAO:

Ми треба пејџ од трансфери во пониски лиги англија(чампионшиш, лига1,2), Франција 2?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom