Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.830
- Поени од реакции
- 60.362
Ми треба пејџ од трансфери во пониски лиги англија(чампионшиш, лига1,2), Франција 2?
https://int.soccerway.com/players/transfers/?ICID=TN_04
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми треба пејџ од трансфери во пониски лиги англија(чампионшиш, лига1,2), Франција 2?
Глупости, веќе не знаат што да измислат.Шо мислите за ова?
Американска работа ко у НБА...таму шо сакаат не си прават експерименти.Шо мислите за ова?
Најдобри трансфери летово:
-Кпувањето на Роналдо можда најдобриот играч на светот за 100мил од страна на Јуве
-Некупувањето на Мората можда најлошиот шпиц у свет за 75 мил евра од страна на Милан
Ако не е ништо потпишано на хартија, нема што тука да се расправа, исто и со Малком немаше ништо потпишано.Ама глупости пишуваа новинарите, дека Интер за трансферот на Видал треба да даде зелено светло.
Нема шанси да се деси нешто како Малком со Рома. Ај барем овие не тргнаа да го чекаат на аеродром.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Некако постот ти е исфорсиран, без везе??![]()
Со Малком беше потврдено од официјалните медиуми на двата клуба и веќе договорен лет до Рим.Ако не е ништо потпишано на хартија, нема што тука да се расправа, исто и со Малком немаше ништо потпишано.