- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 8.267
- Поени од реакции
- 8.385
Фудбалски/трансфер дискусии
https://forum.kajgana.com/threads/Фудбалски-вести.52325/page-184#post-8449580
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фудбалски/трансфер дискусии
Тоа е скроз друго, за објавување значајни вести општо во фудбалот.
Бидејќи во твитот што го стави има нешто поврзано со фудбалски/трансфер дискусии.Тоа е скроз друго, за објавување значајни вести општо во фудбалот.
Epa nekoj glup so ja naprail temata i ja stail crtata e kriv
Не замарајте бе, во темава може да има и фудбалски дискусии кои не се за трансфери.Бидејќи во твитот што го стави има нешто поврзано со фудбалски/трансфер дискусии.
Калиниќ во Атлетико и оној неписмениот од Швајцарија во Бенфика, не ми текнува на името се топ 3 светски мистерии заедно со Лох НесNikola Kalinic to Atletico Madrid is practically a done deal, after Milan and Atletico reached an agreement for a loan with an obligation to buy at €18M. [Marca]
Што запнал толку Симеоне за Калиниќ![]()
Калиниќ во Атлетико и оној неписмениот од Швајцарија во Бенфика, не ми текнува на името се топ 3 светски мистерии заедно со Лох Нес![]()
Не може да има имаш тема фудбалски вести, за вести општо од фудбалот па така и веста за Санчез. Така да ти не замарај.Не замарајте бе, во темава може да има и фудбалски дискусии кои не се за трансфери.
Интересно е што на овие сите од Шпанија што имаа судења поради данокот не им е сигурен влезот во Америка. Ко што знам и Роналдо беше осуден.
Дејли Блинд од Манчестер Јунајтед назад во Ајакс за некаде 18 милиони фунти
4+1, така се кај нас со договорите, таа +1 ти ја активира клубот ако сака, што значи уште една, до 2019Како бе можат сите клубови освен Арсенал да извадат добра пара кога продаваат играчи, колку уште имаше од договрот Блинд?