Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа е скроз друго, за објавување значајни вести општо во фудбалот.
Бидејќи во твитот што го стави има нешто поврзано со фудбалски/трансфер дискусии.

37238885_296802454230127_7358969438520999936_n.jpg

Последно уредено:
Бидејќи во твитот што го стави има нешто поврзано со фудбалски/трансфер дискусии.
Не замарајте бе, во темава може да има и фудбалски дискусии кои не се за трансфери.
Интересно е што на овие сите од Шпанија што имаа судења поради данокот не им е сигурен влезот во Америка. Ко што знам и Роналдо беше осуден.

Nikola Kalinic to Atletico Madrid is practically a done deal, after Milan and Atletico reached an agreement for a loan with an obligation to buy at €18M. [Marca]

Што запнал толку Симеоне за Калиниќ :rolleyes:

Гамеиро во Валенсија.

Nikola Kalinic to Atletico Madrid is practically a done deal, after Milan and Atletico reached an agreement for a loan with an obligation to buy at €18M. [Marca]

Што запнал толку Симеоне за Калиниќ :rolleyes:
Калиниќ во Атлетико и оној неписмениот од Швајцарија во Бенфика, не ми текнува на името се топ 3 светски мистерии заедно со Лох Нес :)

Калиниќ во Атлетико и оној неписмениот од Швајцарија во Бенфика, не ми текнува на името се топ 3 светски мистерии заедно со Лох Нес :)

Калиниќ и Чоло се меч мејд ин хевн !

Не замарајте бе, во темава може да има и фудбалски дискусии кои не се за трансфери.
Интересно е што на овие сите од Шпанија што имаа судења поради данокот не им е сигурен влезот во Америка. Ко што знам и Роналдо беше осуден.
Не може да има имаш тема фудбалски вести, за вести општо од фудбалот па така и веста за Санчез. Така да ти не замарај.

Дејли Блинд од Манчестер Јунајтед назад во Ајакс за некаде 18 милиони фунти

Како бе можат сите клубови освен Арсенал да извадат добра пара кога продаваат играчи, колку уште имаше од договрот Блинд?

Како бе можат сите клубови освен Арсенал да извадат добра пара кога продаваат играчи, колку уште имаше од договрот Блинд?
4+1, така се кај нас со договорите, таа +1 ти ја активира клубот ако сака, што значи уште една, до 2019

Mar 1, 2018 - Manchester United have extended the contracts of Daley Blind and Ashley Young until 2019, after exercising options in their contracts.

Иначе ова вака се погоди зошто Ајакс го сакаа, ене за Дармијан за истиве пари никој не го сака :)

Дури сеа видов Бетис го зеле Вилиам Карваљо :eek:
Уште лани беа доста добри а сеа ги додадоја Карваљо, Инуи и Каналес за без пари (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom