- Член од
- 1 септември 2014
- Мислења
- 5.159
- Поени од реакции
- 7.858
Реално уште 6-7 играчи му фалат на Јунајтед за да е конкурентен, до тогаш секој пласман е успех.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ВајсмилерЈуниорСпоред мене слаби им се бековите, а во модерниот фудбал се многу битни.
A vo tie 3 godini go smenija cel timНа Јунајтед веќе трета година по ред им фалат само 3-4 играчи за да се најдобри![]()
Па незнам дали делува така страшно како во Август зошто инаку би се купувале нови играчи.и сеуште делува страшно, тек кога ке се купат планираниве засилувања
ама ке се види како ке функционираат и годинава
јбг не е само купи имиња и зимаш титула
Sent from my iPhone using Tapatalk
Па незнам дали делува така страшно како во Август зошто инаку би се купувале нови играчи.
Ако се прашувам ја џабе ќе биде кого и да донесат дур е Мурињо на клупа
WordАко се прашувам ја џабе ќе биде кого и да донесат дур е Мурињо на клупа
Каков црн Милнер на бек. Топ сезона изигра Робертсон. А и Морено пред да се повреди беше изненадувачки солиден. Нема што да се чепка таму. А десно ќе видиме во каква форма ќе се врати Клајн. Многу лесно е отпишан некако од сите. Гледам и кај нас по групи си го ставаат ТАА како стартен бек или пишат друг играч за засилувањеСпоред мене слаби им се бековите, а во модерниот фудбал се многу битни. Барса беше најдобра кога имаа два јаки бека (Алвеш и Алба), Баерн исто (Лам и Алаба) и сега Реал (Марсело и Карвахал)... Фабињо играше во Монако и десен бек ама подобар е на ДМ... Ако играат Фабињо и Кеита средина тогаш Милнер почесто би играл на бек, ама таму не е ефективен толку.
Ако дојде Факир, им требаат уште еден штопер и бек и веќе имаат тим за освојување, али средина и нападот им изгледа страшно:
Фабињо - Кеита
Салах - Факир - Мане
Фермињо
Абе 3 пати ги немам гледано Фекир и Фабињо реално, дур не ги видам како играат имиња ништо не ми значат. А верувам и дека најголем дел од кајганава исто толку пати ги има гледано ама хајпот е голем.па страшно делуваат ко имиња
Фекир, Фабињо и остали делуваат вау ама...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Верувај дека никој не ги има гледано повеќе од 3 пати.Абе 3 пати ги немам гледано Фекир и Фабињо реално, дур не ги видам како играат имиња ништо не ми значат. А верувам и дека најголем дел од кајганава исто толку пати ги има гледано ама хајпот е голем.
Него па ич го немам гледано, на слика да ми го покажат незнам кој еВерувај дека никој не ги има гледано повеќе од 3 пати.
И Наби Кеита. Фудбал менаџер трансфери, на играта успеваат, тука ќе видиме. xD