Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Реално уште 6-7 играчи му фалат на Јунајтед за да е конкурентен, до тогаш секој пласман е успех.

Според мене слаби им се бековите, а во модерниот фудбал се многу битни. Барса беше најдобра кога имаа два јаки бека (Алвеш и Алба), Баерн исто (Лам и Алаба) и сега Реал (Марсело и Карвахал)... Фабињо играше во Монако и десен бек ама подобар е на ДМ... Ако играат Фабињо и Кеита средина тогаш Милнер почесто би играл на бек, ама таму не е ефективен толку.
Ако дојде Факир, им требаат уште еден штопер и бек и веќе имаат тим за освојување, али средина и нападот им изгледа страшно:
Фабињо - Кеита
Салах - Факир - Мане
Фермињо

и сеуште делува страшно, тек кога ке се купат планираниве засилувања
ама ке се види како ке функционираат и годинава
јбг не е само купи имиња и зимаш титула

Sent from my iPhone using Tapatalk
Па незнам дали делува така страшно како во Август зошто инаку би се купувале нови играчи.
Ако се прашувам ја џабе ќе биде кого и да донесат дур е Мурињо на клупа

колку треба да си глуп од А - М за да помислиш дека ти треба цела стартна постава составена од топ играчи за да освоиш нешто
притоа да навиваш за клуб ко Пул кој имаше шанса да освои ЛШ со 1 класа играч и 3-4 солидни да кажам стабилни играчи

Па незнам дали делува така страшно како во Август зошто инаку би се купувале нови играчи.
Ако се прашувам ја џабе ќе биде кого и да донесат дур е Мурињо на клупа

па страшно делуваат ко имиња
Фекир, Фабињо и остали делуваат вау ама...

Според мене слаби им се бековите, а во модерниот фудбал се многу битни. Барса беше најдобра кога имаа два јаки бека (Алвеш и Алба), Баерн исто (Лам и Алаба) и сега Реал (Марсело и Карвахал)... Фабињо играше во Монако и десен бек ама подобар е на ДМ... Ако играат Фабињо и Кеита средина тогаш Милнер почесто би играл на бек, ама таму не е ефективен толку.
Ако дојде Факир, им требаат уште еден штопер и бек и веќе имаат тим за освојување, али средина и нападот им изгледа страшно:
Фабињо - Кеита
Салах - Факир - Мане
Фермињо
Каков црн Милнер на бек. Топ сезона изигра Робертсон. А и Морено пред да се повреди беше изненадувачки солиден. Нема што да се чепка таму. А десно ќе видиме во каква форма ќе се врати Клајн. Многу лесно е отпишан некако од сите. Гледам и кај нас по групи си го ставаат ТАА како стартен бек или пишат друг играч за засилување

Advanced talks have taken place between Benfica and Nottingham Forest over the transfers of attacking midfielder João Carvalho and winger Diogo Gonçalves. Carvalho could join permanently for €15m and Gonçalves on loan with a €20m buying option [Record, A Bola]

Двајцата многу ги фалат, но не добиваа доволно шанса во Бенфика па сега во Нотингем ќе одат најверојатно o_O
И со Вулвс ги поврзуваа зимото и минатото лето. Нов ли газда имаат Нотингем па толку пари или?

па страшно делуваат ко имиња
Фекир, Фабињо и остали делуваат вау ама...

Абе 3 пати ги немам гледано Фекир и Фабињо реално, дур не ги видам како играат имиња ништо не ми значат. А верувам и дека најголем дел од кајганава исто толку пати ги има гледано ама хајпот е голем.

Абе 3 пати ги немам гледано Фекир и Фабињо реално, дур не ги видам како играат имиња ништо не ми значат. А верувам и дека најголем дел од кајганава исто толку пати ги има гледано ама хајпот е голем.
Верувај дека никој не ги има гледано повеќе од 3 пати. :D

И Наби Кеита. Фудбал менаџер трансфери, на играта успеваат, тука ќе видиме. xD

Верувај дека никој не ги има гледано повеќе од 3 пати. :D

И Наби Кеита. Фудбал менаџер трансфери, на играта успеваат, тука ќе видиме. xD
Него па ич го немам гледано, на слика да ми го покажат незнам кој е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom