Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
На крај нема никој да го сака Мичупикачу на позајмица и сите трансфери ќе пропаднат и нормално Арсенал ко увек ќе остане изебан у ребра.:pos:

Стаџ изглеа пред позајмица во ВБА.

Ми текна на ова и го барав сеа едно 15 минути постот, али го најдов! :D

Д.
Она коа ќе те накурчи Стариџ.
Прегледај го приврзокот 133704[DOUBLEPOST=1448569428]
upload_2015-11-26_21-23-45-png.133706
[/DOUBLEPOST]Д.
Она коа ќе те накурчи Стариџ 2.0.
upload_2015-11-26_21-23-45.png
Прегледај го приврзокот 133706

Уште тебе да ти текне за што те имал накурчено тогаш :icon_mrgr:

Во право си е Ди Марцио, мора Арсенал да намали цена ако го сака Обамејанг :D

И Жиру каква пичкица е,па отиди у Дортмунд.Први 11,90 минути тапа одбрани у Германија,влези си у тимот за светско 2018,да ти ебам папучарот ако жена ти одлучува кај да останеш.

Равенкава со Челзи, Жиру, Љоренте, Тотенхем, Дортмунд, Мичи и кој не е на ниво математика 2 од електро. Ни самиот Жиру не знае кај ќе игра фудбал задутре :pos:

И Жиру каква пичкица е,па отиди у Дортмунд.Први 11,90 минути тапа одбрани у Германија,влези си у тимот за светско 2018,да ти ебам папучарот ако жена ти одлучува кај да останеш.
Демек потенцијалната заработка во Дортмунд и во Челзи би била иста?

Дортмунд не го пушта Обамејанг дур не донесе замена.
Арсенал не го пушта Жиру дур не го донесе Обамејанг.
Челзи не го пушта Мичи дур не донесе замена.

Ќе мора некој прв да попушти :D

Реално улетале Челзи,го попалиле Жиру којшто пред тоа бил ваљда за да иде у Дортмунд,и сега кога треба да платат откажуваат демек скапо.И арсенал останува со ... во раце :D :D :D Не ме ни чуди Аубамејанг и да си остане у Дортмунд,па летото да го шитнат за ефтина цена и на некое друго клубче.Ако сакаат Дортмунд да ризикуваат нели.

Дортмунд не го пушта Обамејанг дур не донесе замена.
Арсенал не го пушта Жиру дур не го донесе Обамејанг.
Челзи не го пушта Мичи дур не донесе замена.

Ќе мора некој прв да попушти :D

Дортмунд
Бидејќи имаат играч кој не сака да игра за нив, искаран со цел тим, тренер, навивачи, кој сака да си замине.

Последно уредено:
Ми текна на ова и го барав сеа едно 15 минути постот, али го најдов! :D

Уште тебе да ти текне за што те имал накурчено тогаш :icon_mrgr:
Бреееееееееј од кај го ископа хахахаа
Нема теорија да ми текне ама ако треба да бирам причина, тоа е зошто влегол у игра и сместа се повредил :D

Иначе, страшен осет за гол, страва напаѓач, брз, прецизен, не е зицераш, прибран на терен и вон терен, никогаш не напраил за ништо проблем ама повредите си го направија своето.

Откако го фатија со панталоните доле, нема веќе он што да кажува каде, кога и како.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom