Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Контрапредлог, Алексис за ич пари ама земете ги во пакет Елнени, Ивоби, Дебуши (го сакавте едно време) Чех и секако Велбек :cool:

И Венгер ако сакате да му биде помошник на Мурињо

Може, ама и Џака со нив. :D

Не се плашам, би сакал одма да поднесе трансфер барање доколку на нов играч (кој не е поквалитетен од тебе) му нудат дупло од тоа што го зимаш, а тебе нејќат, најдобриот играч во тимот веќе 5 години. Од друга страна ако му дадат и него толку, ќе треба и на сите други драстично да почнат да им ги зголемуваат платите, и ете ти за една или две години дуплирање на трошоците за плата. Ептен добро, планско работење (y)

Само ова... Алексис за Азар е Меси Лингард.

Санчез и Азар се исти по квалитет, Санчез од кога е дојден во ПЛ секогаш имал подобра статистика на крајот од сезоната од Азар.

Некако интересен тајмингов :unsure:

И во Сити да отиде Алексис пак истото ќе го кажам. Алексис е најдобриот играч што лигава го имала после Роналдо, евентуално Кејн сега се издигнува на тоа ниво. Азар е малку над просекот и ништо повеќе од тоа. Никогаш не бил и нема ни да биде на ниво на Алексис, да не зборам па за Меси и Роналдо.

И во Сити да отиде Алексис пак истото ќе го кажам. Алексис е најдобриот играч што лигава го имала после Роналдо, евентуално Кејн сега се издигнува на тоа ниво. Азар е малку над просекот и ништо повеќе од тоа. Никогаш не бил и нема ни да биде на ниво на Алексис, да не зборам па за Меси и Роналдо.

Азар од аспект на фудбалска техника е многу подобар играч од Санчез. Санчез е физички посилен и попробивен но помалку знае да игра фудбал од Азар.

А ако не ве одбиеше Хазард?

А ако не ве одбиеше Хазард?

Другар не ми врти муабети на мене. И што ако не не одбиеше? Пак истото ќе го кажев. Санчез е подобар фудбалер и точка. Тоа е моето субјективно мислење. Ако мислиш различно, супер за тебе. Не менувам мислење јас како тебе секој втор ден, не се секирај.

Другар не ми врти муабети на мене. И што ако не не одбиеше? Пак истото ќе го кажев. Санчез е подобар фудбалер и точка. Тоа е моето субјективно мислење. Ако мислиш различно, супер за тебе. Не менувам мислење јас како тебе секој втор ден, не се секирај.
Ок бе, штом мислиш така, мисли си. Јас мислам дека си ептен далеку од реалноста :D
Што мислење сум сменил?

Азар од аспект на фудбалска техника е многу подобар играч од Санчез. Санчез е физички посилен и попробивен но помалку знае да игра фудбал од Азар.

Има многу фудбалери со одлична техника, но тоа не значи дека севкупно се подобри од некој друг фудбалер со послаба техника.
Санчез и Азар ти е пример. Далеку подобар и попродуктивен фудбалер е Санчез. 9 од 10 менаџери кога би бирале меѓу овие двајца, би го избрале Санчез.

Manchester City are refusing to pay Alexis Sánchez £350,000 per week as that figure would eclipse the wage of some of their stars, including Kevin de Bruyne, and could cause unrest within their squad. :toe:

Ок бе, штом мислиш така, мисли си. Јас мислам дека си ептен далеку од реалноста :D
Што мислење сум сменил?

За Мурињо на пример. До вчера ти беше Господ сега ти е гомно. Мене ми бил гомно отсекогаш и секогаш ќе ми биде.
И не знам колку сум далеку од реалноста, ама ајде штом ти викаш така нека биде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom