Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Веќе кога си оди Стариџ, барем кај фидерот <3 .
Кој е овој Иниго Мартинез што се поврзува со секоја екипа што бара стопер, како Лапорт пред година,две?

Волкот 30 милиони хахаха во кој свет живееш ти брат. Стварно ван Дајк 75, Лукаку 75, Нејмар 300... за Волкот доволни се 3 според ова. :ROFLMAO:

Веќе кога си оди Стариџ, барем кај фидерот <3 .
Кој е овој Иниго Мартинез што се поврзува со секоја екипа што бара стопер, како Лапорт пред година,две?
Според коментари од ЛаЛига темана што имам заклучено, јојо играч, еднаш класа, друг пат киксер на циклуси.

Според коментари од ЛаЛига темана што имам заклучено, јојо играч, еднаш класа, друг пат киксер на циклуси.
Добар играч...требаше да бара трансфер порано ќе беше класа, со тој тим толку се можностите а годинките му минат полека.

Добар играч...требаше да бара трансфер порано ќе беше класа, со тој тим толку се можностите а годинките му минат полека.
од коментари го заклучив мислењево, иначе јас само два пати го имам гледано, Манчестер кога играше со Сосиедад и си даде автогол :)

Ама Волкот има потенцијал. Уште да вклучат 30% оф некст сел

Arsenal & Liverpool have remained in regular contact with AS Monaco's Thomas Lemar since August, the player is ready to make a move to the Premier League, according to tomorrow's L'Équipe.

Осеќам ќе заврши во Челзи на крај, а и потребно им е нешо ново во офанзива. Не е тоа тоа со Педро и Вилиан

Ако заврши кај нас, супер, Ливерпул покажува муда на пазар а ако заврши во Арсенал/Челзи или кај и да е, ондак е копиле и не сака да игра со љубов за Ливерпул и кој го ебе, боље што не дошол :D

На официјалната на Најк.

Philippe Coutinho is ready to light up Camp Nou. Get your 2017/18 FC Barcelona kit with the Magician’s name on it. Act fast—free personalisation only available until 6 January.

На официјалната на Најк.

Philippe Coutinho is ready to light up Camp Nou. Get your 2017/18 FC Barcelona kit with the Magician’s name on it. Act fast—free personalisation only available until 6 January.

Деца некои си играле со фотошоп

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom