Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе прифатат бе, ќе им стигне сега од ФИФА дека мора да прифатат затоа што Барса сигурно нема со овие играчи да остане.

Трамп ќе ги притисне да прифатат.

Зошто мора да имаме најретардирана управа :( 125 милиони за Кутињо бе, Кутињо. 50 кила жива мера, пола кариера повреден, ни трофеј ништо. Се надевам Ливерпул ќе си го задржат, не дека се мои пари ама подобро без титула да биде сезонава отколку 125 милиони за Кутињо да дадат. Надвор од секоја вера е ова.

Доволно кладби изгубив, нема да издржам психички уште Пеја да ме тормози после вчерашниот K. O што ми го напрај Џонтрасот

Признај дека не очекуваше дека Ливерпул би одбиле 120м фунти :)

Зошто мора да имаме најретардирана управа :( 125 милиони за Кутињо бе, Кутињо. 50 кила жива мера, пола кариера повреден, ни трофеј ништо. Се надевам Ливерпул ќе си го задржат, не дека се мои пари ама подобро без титула да биде сезонава отколку 125 милиони за Кутињо да дадат. Надвор од секоја вера е ова.

Има и полошо, 100 милиони фунти за факинг Милер.

West Brom are interested in signing Mamadou Sakho from Liverpool, and have made an approach, according to Sky sources.

Се запнаа за дефанзивец овие, мислам дека Еванс во Сити е скоро done deal. :)

Barcelona have already made three bids for Coutinho: 1st: €78m 2nd: €98m 3rd: €125m #BVB have received only bid for #Dembélé worth €85m.

Со оглед на тоа колку им е фрка, сумава е мала, барем според мене.
Bro,никогаш оваа сума нема да е мала за него.Ни во 2028.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom