- Член од
- 1 септември 2014
- Мислења
- 5.155
- Поени од реакции
- 7.858
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Доволно кладби изгубив, нема да издржам психички уште Пеја да ме тормози после вчерашниот K. O што ми го напрај Џонтрасот
Ќе прифатат бе, ќе им стигне сега од ФИФА дека мора да прифатат затоа што Барса сигурно нема со овие играчи да остане.
Доволно кладби изгубив, нема да издржам психички уште Пеја да ме тормози после вчерашниот K. O што ми го напрај Џонтрасот
Зошто мора да имаме најретардирана управа125 милиони за Кутињо бе, Кутињо. 50 кила жива мера, пола кариера повреден, ни трофеј ништо. Се надевам Ливерпул ќе си го задржат, не дека се мои пари ама подобро без титула да биде сезонава отколку 125 милиони за Кутињо да дадат. Надвор од секоја вера е ова.
Barça's bid was €90m (£82.2m) guaranteed, with add-ons to €125m (£114.3m), which could have risen further to €130m (£118.8m)
Bro,никогаш оваа сума нема да е мала за него.Ни во 2028.Со оглед на тоа колку им е фрка, сумава е мала, барем според мене.