- Член од
- 1 септември 2014
- Мислења
- 5.155
- Поени од реакции
- 7.858
Доволно кладби изгубив, нема да издржам психички уште Пеја да ме тормози после вчерашниот K. O што ми го напрај Џонтрасот
Трамп ќе ги притисне да прифатат.Ќе прифатат бе, ќе им стигне сега од ФИФА дека мора да прифатат затоа што Барса сигурно нема со овие играчи да остане.
Признај дека не очекуваше дека Ливерпул би одбиле 120м фунтиДоволно кладби изгубив, нема да издржам психички уште Пеја да ме тормози после вчерашниот K. O што ми го напрај Џонтрасот
Има и полошо, 100 милиони фунти за факинг Милер.Зошто мора да имаме најретардирана управа 125 милиони за Кутињо бе, Кутињо. 50 кила жива мера, пола кариера повреден, ни трофеј ништо. Се надевам Ливерпул ќе си го задржат, не дека се мои пари ама подобро без титула да биде сезонава отколку 125 милиони за Кутињо да дадат. Надвор од секоја вера е ова.
Со оглед на тоа колку им е фрка, сумава е мала, барем според мене.Barça's bid was €90m (£82.2m) guaranteed, with add-ons to €125m (£114.3m), which could have risen further to €130m (£118.8m)
Bro,никогаш оваа сума нема да е мала за него.Ни во 2028.Со оглед на тоа колку им е фрка, сумава е мала, барем според мене.