Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Младичу,сигурно испод ко рамбовка му е,ја носи .....Ajde sega davajte slika od maliot nejmar kako igra na nekoja random niva vo brazil so dres na psz ili alternativno kako e slikan vo pidzami na psz. A moze i nekoja izjava od nego deka od mal mu bilo son da zaigra za psz.
Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
Да се паметни врати Педро од Челзи, купи средина неколку играчи среди одбрана, и дајте Манчестер Блекд да се играмо![]()
Затоа и овој од Сити го зема Њу Јорк СитиГаздава на ПСЖ купува клуб во Катар
Мава 100 милиони договор спонзорство за клубот со некоја компанија негова
Купува младинец од ПСЖ за 100 милиони
ПСЖ е чист и има приходи за купување играчи
Што ќе направи ФИФА тука?
Ќе го суспендира Катарскиот клуб од азиска ЛШ хахаха
Така да ако се сака може да се заобиколи ФФП и да се нема никаков проблем
Вори Тереза.Само што се фрлени пари колку воен буџет на Босна,само за еден играч ....Ебем ти фудбал,ебем ти фер плеј,ебем ти решавање на проблемот со гладот во светот ...Само будала фрла четвртина милион евра за еден играч .....толку ....Будала ....![]()
Neymar on "se queda" Tweet: "It was a bit of relaxed moment, we were having lunch together... I told him not to post it."
И сеа имаш Ал Келаифи денес ти вика на прес дека ПСЖ ја платиле клаузулата а не Нејмар сам...Така е, дискутираме врз баша на шпекулации и логика. Од муабетите што кружат на интернет, можеме да заклучиме дека Нејмар сам си ја платил клаузулата (факт). Парите кои што ги добил за да си ја плати клаузулата се пари кои што ги добил од владата на Катар за да биде нивни амбасадор за СП 2022 во Катар (шпекулација). Е сеа, ако тоа погоре е факт дека Нејмар сам си ја отплатил клаузулата, можеме да заклучиме и дека шпекулацијата за која ги добил Нејмар парите е стварно така. Зашто иначе од кај му толку пари на Нејмар да си ја отплати клаузулата, сигурно не му паднале во џеб како што ти велиш. Тоа пробувам да ти го објаснам. Дека легално, ФИФА колку сака може да истражува, не можат никако да им наштетат на Катар, а уште помалце на ПСЖ. ПСЖ едноставно си купува слободен играч.