Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Венгер е сенилен лик. Гледа другите даваат коментари за дешавања општо во фудбалот шо не се поврзани со нивните клубови , па ајде и он да остави дел од неговата експертиза. :D Тргнале по Нејмар оти Санчез не бил достапен. :pos:

Se queda :icon_lol:

Lucas-Lima-Santos-Divulga%C3%A7%C3%A3o-480.jpg

Сеа шо ќе праат ПеСеЖе коа ни Алексис ни Нејмар не се достапни ? :(

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Само продолжи, да се отарасиме од твојот рак за навек.
Бан од тема.
Сеа коа ќе ти стеКне еден бокс ќе видиш бан од тема...[emoji28][emoji38][emoji38]

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Ваљда си ироничен нешто. xD
Упште не сум ироничен, еве ти снимка од целиот инцидент.
Прво него го кинат, после он кине и тренингот е прекинат.

Или дека требаШЕ да биде играч на Ливерпул? :D

Парите ги бројме од трансферот негов во Челзи :D
Озбилно бе, ако потпишуваше, немаше до сега официјално да е?
Јас мислам дека има реални шанси да чека Челзи да се врати со нова понуда, која би требало да ја има до крајот на неделава,освен ако стварно не решил веќе и се официјализира деновиве.
А Јуве си купува бекови...

Озбилно бе, ако потпишуваше, немаше до сега официјално да е?
Јас мислам дека има реални шанси да чека Челзи да се врати со нова понуда, која би требало да ја има до крајот на неделава,освен ако стварно не решил веќе и се официјализира деновиве.
А Јуве си купува бекови...
Па ако Јуве продужат да седат со крстот на чело и Мајка Тереза стратегија "не држиме никого сосила" може и ќе потпише нов договор.

Упште не сум ироничен, еве ти снимка од целиот инцидент.
Прво него го кинат, после он кине и тренингот е прекинат.

Или дека требаШЕ да биде играч на Ливерпул? :D

Со вакво понашање ќе успее да истера трансфер во Ливерпул бидејќи сигурно вакво нешто нема да трпат во тимот, а и премногу пари се 75 мил.евра. Со тие пари ќе истераат уште два летни трансфер периоди бидејќи не трошат сепак многу на играчи иако имаат пари. До околу 40 мил.евра за повеќе играчи во еден летен трансфер период трошат. Дека е добар играч, добар е, али замена добра ќе си најдат сигурна, досега освен “шкотскиот Бејл“ Бурк, другите сите им се погодени трансфери.

45 мислам дека одбија веќе.
Кажаа 50 уште пред месец дена

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom