Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
И Лукас Биља пристигна во Милано.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Вокер за Сања е Карвахал..па ако го земат и уште Менди тогаш ќе бидат лудници по страните..простор за Де Брујне и Давид Силва колку сакаш
...ииии...како колку сакаш...што ли беше ова...каква бомба... :D

...ииии...како колку сакаш...што ли беше ова...каква бомба... :D

Знам дека и јас малце ја претерувам со бекојте ама ќе си видите и самите колкав апгрејд ќе му бидат Менди(ако дојди) и Волкер на Сити......побрзи,поцврсти,појаки,помлади бекој во споредба со Сања/Забалета и Клиши/Коларов кои беа пред умирање и никаква корист немаше Пеп од нив..веднаш ќе се почуствува разлика во играта,дури дедо Туре ќе делува посвежо со новите :D

Патрик Шик од Сампдорија во Јуве

19388512_1861675730526314_5843197834775866247_o.jpg
Не е официјално. :coffee:

Знам дека и јас малце ја претерувам со бекојте ама ќе си видите и самите колкав апгрејд ќе му бидат Менди(ако дојди) и Волкер на Сити......побрзи,поцврсти,појаки,помлади бекој во споредба со Сања/Забалета и Клиши/Коларов кои беа пред умирање и никаква корист немаше Пеп од нив..веднаш ќе се почуствува разлика во играта,дури дедо Туре ќе делува посвежо со новите :D
Џони знам дека си имаш фиксација на бековиве ама Вокер освен брзината и изведувањето прекини е катастрофа невидена. Има attention span на дете од претшколска возраст. Штом Тотенхем толку лесно се ослободува од играч а знаеш какви се, има нешто.

Според мене најслаб играч што го купи Сити летово.

Џони знам дека си имаш фиксација на бековиве ама Вокер освен брзината и изведувањето прекини е катастрофа невидена. Има attention span на дете од претшколска возраст. Штом Тотенхем толку лесно се ослободува од играч а знаеш какви се, има нешто.

Признавам дека ја претервам,можеби Волкер не е сјаен играч и е голем киксер,ама за онај отепаниот ѓуптин Сања е господ Бог..па Сања и Забалета не знаеа кај тераат кога ќе ги видев..Навас на 31 година цела страна и бек и крило играше за да ги надополни нивните недостатоци..вака барем Волкер колку толку е подобар од оние двата пензионерите и апгрејд за Сити на таа позиција иако можеби е најслабо засилување.

Точно, со него никогаш да не си начисто ама Мурињо ги сакаше и Шо и Марсијал додека беше менаџер на Челзи па како што му дава на Шо уште една шанса, мислам дека ќе го остави и Марсијал да си ги спастри проблемите и да почне да игра.
Абе он не го сакаше ни Лукаку у Челзи па сеа даде 90 милиони за него...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Признавам дека ја претервам,можеби Волкер не е сјаен играч и е голем киксер,ама за онај отепаниот ѓуптин Сања е господ Бог..па Сања и Забалета не знаеа кај тераат кога ќе ги видев..Навас на 31 година цела страна и бек и крило играше за да ги надополни нивните недостатоци..вака барем Волкер колку толку е подобар од оние двата пензионерите и апгрејд за Сити на таа позиција иако можеби е најслабо засилување.
Тоа секако, но и да беа асални со формата Сања и Забалета сепак ќе мораше да се купи бек затоа што се во години и двајцата.

Трипиер има подобар центаршут од Вокер.
Не изгуби многу Тотенхем, а многу доби

Позајмица барале Интер за Марсијал, не да го купат, ама Дакер вика ни тоа не може.. :)

Ако нашиве ја удриле глаата од асфалт па да го дадат Тино.

Така ми делува, како повеќе самиот да прицка да го напушти Арсенал, едноставно неможи да се надева на напредок и успех ако остани во Лондон, плус ПСЖ е помоќен финансиски и можи да си го дозволи за разлика од Баерн кој не вервам да дај 65+ милиони фунти за еден играч
Не мрда Санчез

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom