C
Castiel
Гостин
И Лукас Биља пристигна во Милано.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...ииии...како колку сакаш...што ли беше ова...каква бомба...Вокер за Сања е Карвахал..па ако го земат и уште Менди тогаш ќе бидат лудници по страните..простор за Де Брујне и Давид Силва колку сакаш
...ииии...како колку сакаш...што ли беше ова...каква бомба...![]()
Не е официјално.Патрик Шик од Сампдорија во Јуве
![]()
Џони знам дека си имаш фиксација на бековиве ама Вокер освен брзината и изведувањето прекини е катастрофа невидена. Има attention span на дете од претшколска возраст. Штом Тотенхем толку лесно се ослободува од играч а знаеш какви се, има нешто.Знам дека и јас малце ја претерувам со бекојте ама ќе си видите и самите колкав апгрејд ќе му бидат Менди(ако дојди) и Волкер на Сити......побрзи,поцврсти,појаки,помлади бекој во споредба со Сања/Забалета и Клиши/Коларов кои беа пред умирање и никаква корист немаше Пеп од нив..веднаш ќе се почуствува разлика во играта,дури дедо Туре ќе делува посвежо со новите![]()
Џони знам дека си имаш фиксација на бековиве ама Вокер освен брзината и изведувањето прекини е катастрофа невидена. Има attention span на дете од претшколска возраст. Штом Тотенхем толку лесно се ослободува од играч а знаеш какви се, има нешто.
Абе он не го сакаше ни Лукаку у Челзи па сеа даде 90 милиони за него...Точно, со него никогаш да не си начисто ама Мурињо ги сакаше и Шо и Марсијал додека беше менаџер на Челзи па како што му дава на Шо уште една шанса, мислам дека ќе го остави и Марсијал да си ги спастри проблемите и да почне да игра.
Тоа секако, но и да беа асални со формата Сања и Забалета сепак ќе мораше да се купи бек затоа што се во години и двајцата.Признавам дека ја претервам,можеби Волкер не е сјаен играч и е голем киксер,ама за онај отепаниот ѓуптин Сања е господ Бог..па Сања и Забалета не знаеа кај тераат кога ќе ги видев..Навас на 31 година цела страна и бек и крило играше за да ги надополни нивните недостатоци..вака барем Волкер колку толку е подобар од оние двата пензионерите и апгрејд за Сити на таа позиција иако можеби е најслабо засилување.
Не мрда СанчезТака ми делува, како повеќе самиот да прицка да го напушти Арсенал, едноставно неможи да се надева на напредок и успех ако остани во Лондон, плус ПСЖ е помоќен финансиски и можи да си го дозволи за разлика од Баерн кој не вервам да дај 65+ милиони фунти за еден играч