Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
BREAKING NEWS: Roma sign Federico Fazio from Tottenham on permanent deal.

Овој се договарал со Бакајоко. И он одма од дете сонувал за Челси.

Овој се договарал со Бакајоко. И он одма од дете сонувал за Челси.

Алексис сонувал и сонува за ЛШ, не за икс клуб. Има разлика. Секој врвен фудбалер сака да освои со икс тим ЛШ. Ништо чудно нема тука.

@Uli Hoeneß ти реков дека Санчез притиска за трансфер надвор од Арсенал..барем по изјавите така ми делува дека не е среќен таму,едноставно не е будала да си ги троши најпродуктивните години од кариерата во просечен клуб каде максимум му е 4-то место и Фа куп титула..со продавањето на Даглас Коста и Гнабри се отвори место во Баерн и мислам дека ќе оди кај вас освен ако евентуално ПСЖ не се вклучат бидејќи ништо немаат купено а премоќни се финансиски и мора да ја засилат екипата со нови поквалитетни играчи...затоа типував ПСЖ или Баерн

@Uli Hoeneß ти реков дека Санчез притиска за трансфер надвор од Арсенал..барем по изјавите така ми делува дека не е среќен таму,едноставно не е будала да си ги троши најпродуктивните години од кариерата во просечен клуб каде максимум му е 4-то место и Фа куп титула..со продавањето на Даглас Коста и Гнабри се отвори место во Баерн и мислам дека ќе оди кај вас освен ако евентуално ПСЖ не се вклучат бидејќи ништо немаат купено а премоќни се финансиски и мора да ја засилат екипата со нови поквалитетни играчи...затоа типував ПСЖ или Баерн

Јас не реков дека нема да си оди, но ти реков дека тешко да дојде во Баерн поради платата што ја барал и што му ја нудат и Сити и Арсенал за продолжување. Те цитирав тогаш тоа да ти кажам.

Па затоа Јунајтед кога покажале интерес и го исконтактирале ги пратил назад :icon_lol:
Абе и на вечера го поканиле ама ништо од бизнисот. Жити се, што уште нема да измислите да ви пројде печењето од Лукаку? :D никој асален новинар близок до Манчестер не пиша за црњава ама назад ги пратил, грешка нема :icon_mrgr:

Логика малце, што ќе ти играч Б2Б сличен на Ерера кога ти фали холдинг мидфилдер.

Абе и на вечера го поканиле ама ништо од бизнисот. Жити се, што уште нема да измислите да ви пројде печењето од Лукаку? :D никој асален новинар близок до Манчестер не пиша за црњава ама назад ги пратил, грешка нема :icon_mrgr:

Логика малце, што ќе ти играч Б2Б сличен на Ерера кога ти фали холдинг мидфилдер.
Заебанција беше затоа што он се фатил за генеричката изјава на секој играч кога ќе потпише за Х клуб. Ко Лукаку нели на мајка му уште одамна кога и рекол дека има чувство за Јунајтед дека ќе играл еден ден :D:D

А кажа дека ги следел од дете и дека му било желба да дојде во Челзи, што може и да е вистина. Веќе новиве генерации фудбалери пратат фудбал од кога е Челзи по ново формиран, па ништо чудно :D

Manchester United are now reported to be willing to include Chris Smalling and Matteo Darmian in a possible deal for Inter Milan's Ivan Perisic.

Chelsea have made a near world-record £88m bid for Juventus striker Gonzalo Higuain, according to reports.

Liverpool are set to make a £70m bid for Leipzig midfielder NabyKeita with JurgenKlopp unwilling to take no for an answer in the pursuit.

Станува интересно. :D

Станува интересно. :D
Тоа за Игуаин е демек имало пред некое време понуда која била одбиена. Не верувам, ама добро :D

Од денес нови шпекулации има...
DE3AjwAXgAEif2M.jpg

Знам дека Марсијал за Перишиќ беше смешно од наша страна ама ова.... :pos:

Mirror | “#Manchester United have offered #Inter Chris #Smalling + Matteo #Darmian + €5M for Ivan #Perisic.” #FCIM
Па најдобри играчи во тим би ви биле...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom