Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ако е добар, на раце нека го носат ако треба. Ме заболе колку пари ќе лупнат, сите кога веќе фрлаат пари како неарни, зашто не и Пул.
Добар е ама 50 милиони фунти? Не ме заебавај.
Да е неограничен буџетот ме заболе колку ќе даат, ама не е така да.....

Овој Кеита мислам дека имаше колабирано во соблекувална пред месец дена некаде. Не побарав точно кои се причините само. :)

Овој Кеита мидлам дека имаше колабирано во соблекувална пред месец дена некаде. Не побарав точно кои се причите само. :)
Дознал дека нудат 50м за него :D[DOUBLEPOST=1495978941][/DOUBLEPOST]
Добар е ама 50 милиони фунти? Не ме заебавај.
Да е неограничен буџетот ме заболе колку ќе даат, ама не е така да.....
Сакаме добри играчи, не сакаме да лупнат пари. Моментално едноного лепрозно џуџе вреди 15 милиони, таков е трансфер пазарот. Ретко може да се најде нормална цена посебно на вакви млади играчи. Не е дека 10 играчи фалат па да се тресеме за буџетот до толку, а очекувам 150-200 милки да има.

Овој Кеита мислам дека имаше колабирано во соблекувална пред месец дена некаде. Не побарав точно кои се причините само. :)
Дознал дека Погба коштал 100 милиона.

Сакаме добри играчи, не сакаме да лупнат пари. Моментално едноного лепрозно џуџе вреди 15 милиони, таков е трансфер пазарот. Ретко може да се најде нормална цена посебно на вакви млади играчи. Не е дека 10 играчи фалат па да се тресеме за буџетот до толку, а очекувам 150-200 милки да има.
Абе ќе има приближно 200 ама 100 само за Кеита и Ван Дајк ќе одат ако ги купиме. Треба и крило едно брзо продорно, ене за Салах 40 бараат, бек ќе треба, можеби и шпиц ако му текни на Клоп иако тешко

Ако е добар, на раце нека го носат ако треба. Ме заболе колку пари ќе лупнат, сите кога веќе фрлаат пари како неарни, зашто не и Пул.

Од Лајпциг треба да го земеме едино Вернер, или тој вреди 90М?

Абе ќе има приближно 200 ама 100 само за Кеита и Ван Дајк ќе одат ако ги купиме. Треба и крило едно брзо продорно, ене за Салах 40 бараат, бек ќе треба, можеби и шпиц ако му текни на Клоп иако тешко
Бек мора, не знам зашто не ПРИЦНА за Родригез, и онака е дефицитарна таа позиција моментално секаде, а е негов домен дека од швабска екипа доаѓа. Ќе го купи Сесењон, мачка во вреќа ради возраста али барем е млад и ќе кинеш живци (евентуално) тешејќи се дека барем ќе напредува детето.
Ван Дајк и Матип е сосема солидно дуо реално(ако се деси), Ел Команданте и Викингот бекап, мора десен бек почесто да игра некој по купови од децава за да не умре Клајн во сред сезона.
Средината е добро пополнета, и со овој орачов Кеита уште повеќе може да се засили така да ја сум ЗА трансферов. Салах е добар исто, 40м за него ми е океј цена, само што финишот му е ала Стерлинг. Плус не знам место кого би играл прва постава.
И ја сум за шпиц, мислев ќе има повеќе шпекулации за Обамејанг или Лаказет, како би легнал некој од нив двајца на тимов, се наежувам од помислата.

Трагично е шо постојш.
Трагичен ко Манчестер. Многу трагедии го задесили Манчестер као клуб, али као трагедијата Погба тешко дека ќе се деси нешто потрагично у скоро време.

7e4.jpg

DA62TxIXoAER1Na.jpg

Benjamin Mendy has indeed flown to England from Marseille via a private jet, his entourage have confirmed. [@SFR_Sport]

Mendy spent Saturday evening in Marseille after leaving his home in Monegasque. And now he is very close to joining City. [@SFR_Sport]

Benjamin Mendy has flown out for his Manchester City medical. [@julien_mgrt]

Да, сликата е денешна. Се играше утакмица со легендите на Атлетико. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom