Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.044
- Поени од реакции
- 36.924
Ќе бидат најглупо потрошени пари, после оние нашите земени од Ибра и Тијаго Силва.
Иначе давале и 15 мил евра за Менез.
После Бентеќето за кур им е Менезињо.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе бидат најглупо потрошени пари, после оние нашите земени од Ибра и Тијаго Силва.
Зборувај ми за погрешно потрошени париЌе бидат најглупо потрошени пари, после оние нашите земени од Ибра и Тијаго Силва.
Ти е гајле за што ќе им е, нека дадат 15 мил па ние да си го платиме Ибра.После Бентеќето за кур им е Менезињо.
Ама стар е и има проблеми со коленото. Плус го земаа за 10 а го шиткаат за 35 значи 25 се у ќар. Доктор МаротаЗа една вреќа компир.
хехеЗборувај ми за погрешно потрошени пари
![]()
класичен Лаурентис, за Кавани приказната убаво ја продаде, за Хамшик не му успеа, сеа Игуаин е на ред. Ќе почне и документарци да снима за неговите вонсериски играчи.Претседателот на Наполи: Игуаин не си оди. Го чуваат, мислиш Меси е.
Малку се овие пари за Видал.. Еден Стерлинг 60 милиони, Иљара 35 ... Кога можеа да бараат 100 милиони за Погба, можеа барем 50 за Видал. Али шо е тука е. Пеп е изгледа мадафакер и со еден разговор ги убедува сите. Страшна екипа ќе има Баерн сезонава.
Имаше споредба баш со сумите платени за Зидан и Стерлинг.
Тотално спротивни играчи со слични суми.
Но најбитното го заборавија, Зидан беше СЕ, само не брз, додека Стерлинг е само брз.
Што се пробудиле со 5 трансфери од 20м евра?[DOUBLEPOST=1437057144][/DOUBLEPOST]
Пошто само поради брзина се станува најдобар млад играч![]()