Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Божем па некој му реплицира на Дани-евите шпекулации.

Епа баш затоа. За daily Дани fail шпекулации топ си е темата. :D
За посериозни шпекулации, со ваш коментар, за кои има потенцијал да се развие дискусија нека се користи и темава.

Ја не сфаќам како тепа за шпекулација може да биде read only. Што изигравате, Sky Sports: Transfer Life Centre..се губите некако..:(

Ја не сфаќам како тепа за шпекулација може да биде read only. Што изигравате, Sky Sports: Transfer Life Centre..се губите некако..:(
Може се мисли на тоа да се ставаат шпекулации, ама да не се дискутираат.

Глупости. Ќе одиш прво да ја пишиш или евентуално прочиташ таму шпекулацијата па ќе одиш во друга тема да дискутираш за истата. Абе темата в канта е се оваа на таа тема.

10336662_852487588133399_6661310993792045472_n.jpg

И Билд и Кикер потврдија за Даглас Коста. Билд пишуваат дека управата работи и за трансфер на Ди Мариа. Не знам што ќе правиме со толку многу играчи. :toe:

Последно уредено:
Божем па некој му реплицира на Дани-евите шпекулации.
Дај оди им таму издави ги сите, да им ебам тоа базенот :icon_mrgr::icon_mrgr:

Глупости. Ќе одиш прво да ја пишиш или евентуално прочиташ таму шпекулацијата па ќе одиш во друга тема да дискутираш за истата. Абе темата в канта е се оваа на таа тема.
шо пишиш ти бе, оди тури ја темата за Вимблдон у важни, да ти ебУм мрзата

Последно уредено:
Леле вој Оказаки колку ме нервира, кај кур у ПЛ дојде матер му ебам.
Лестер цел респект го изгубија кај мене.(n)

Мaртиaл гo прoдoлжил дoгoвoрoт сo Мoнaкo дo 2019.
Тoтенхем беa сериoзнo зaинтересирaни зa игрaчoв

Luiz Adriano was on vacation when Shakhtar agreed to sell him to Al-Ahli, and didn't ask him.
Mircea Lucescu says that Shakhtar has come to an agreement with Al-Ahli to transfer Luiz Adriano but the player doesn't want to leave. :ROFLMAO:
E да бе. Дури и тие што не играат фудбал менаџер знаат дека ако не сака играчот не мора да потпише со клубот. Или му вперија калашников? :D

Леле вој Оказаки колку ме нервира, кај кур у ПЛ дојде матер му ебам.
Лестер цел респект го изгубија кај мене.(n)

Што му фали? Лестер па и еден тим за респект што се...

Ако веќе толку ти значат повеќе би требало да се изнервираш со левиот одбранбен бек од Шалке што го земаа, Фухс. Само услуга на Шалке им направија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom