Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Само по потреба, а ЕлНињо не ме тагна што значи дека не треба да се мешам во оваа одлука :D

Али ако ние одлучуваме, сметам дека треба да се спојат. Се мешаат и многу тешко ќе биде да се воведе некаков ред и тука да се дискутираат само официјални трансфери, а во другата да се збори за шпекулации.
Вака ќе си биде една општа за фудбалски трансфери во која ќе се збори и за шпекулации и за веќе комплетирани трансфери, и уште една во која само ќе се објавуваат официјалните.

Добро ти небитен си. Затоа реков, нека пишат тие што се поактивни и ќе спојам, нема проблем :)

Како сакате така, не сме хитлерашки настроени :D , може да ви потврдат @Џонтра Волта & @ManUtdChampions само во никој случај да не се меша таа за официјални трансфери заедно со таа за муабети. Првата мора да седи како сумирање на се` што биднало.

On:Ретко каде и ретко кога се дискутирало дали да има дискусија во темата за генерални дискусии за трансфери. :icon_mrgr:

Off-topic: Многу пари фрлени за Фирмиnho, а башка нејќам more Хрвати во Ливерпул. :@

Немoј дa сте ги спoиле.
Крaснa темa ќе ми јa упрoпaстите.

И тaa зa шпекулaции требaше дa биде read-only. Сите дискусии се вoдaт тукa.
Сaмo бoтoви се нaкoтијa кo гремлини.

Еден од (за мене) најдобрите трансфери до сега летово во ПЛ.
Ги ценам Евертон како тим, и кога предминатата сезона се навикнав да ги глеам со малиот на десната страна, оваа претходнава сезона цело време кога ги гледав ми фалеше во нивната игра, и сега скоро коментирав со некого дека е тој играчот што треба да им се врати. Затоа мило ми е што се врати па се надевам дека ќе стане стандарден првотимец, дека си заслужува малиот :)

И јас сум за да ги споиме темиве. Поентата на Ел Нињо со Фирмино и Ковачич мислам оти беше јасна. :) Само да не забегуваме со ептен глупи шпекулации како тие Дани што ги постира и 90% не испаѓаат. :D

Не, озбилно. Има разлика и од шпекулација до шпекулација, на пример ова со Клајн и Ковачич не е официјлано, ама најверојатно ќе биде. Исто како и Даглас Коста во Баерн Минхен, 90% завршена работа, па слободно може и тука да се прави мубает за тоа, иако технички уште е шпекулација. :) После имаш нешто како Рамос и Манчестер, што немора да значи дека ќе испадне, ама најверојатно контактот постои. :)

А глупости како Лукаку во Манчестер, Бентеке во Реал Мадрид и слично, да избегнуваме. :)

П.С. За Ковачич муабетот е дека има преговори, и дека овој Ајре мајре отишол да го привршува договорот. Што немора да значи оти нешто нема да тргне наопаку. :D

јас сум спакуван за во Милано,дрон бомбата е спакувана,само чекам не дај боже да биде официјално дека Кова си оди.

ИМА ХАВУС ДА ГА ПРАВИМ !!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

И јас сум за да ги споиме темиве. Поентата на Ел Нињо со Фирмино и Ковачич мислам оти беше јасна. :) Само да не забегуваме со ептен глупи шпекулации како тие Дани што ги постира и 90% не испаѓаат. :D

Не, озбилно. Има разлика и од шпекулација до шпекулација, на пример ова со Клајн и Ковачич не е официјлано, ама најверојатно ќе биде. Исто како и Даглас Коста во Баерн Минхен, 90% завршена работа, па слободно може и тука да се прави мубает за тоа, иако технички уште е шпекулација. :)

А глупости како Лукаку во Манчестер, Бентеке во Реал Мадрид и слично, да избегнуваме. :)

П.С. За Ковачич муабетот е дека има преговори, и дека овој Ајре мајре отишол да го привршува договорот. Што немора да значи оти нешто нема да тргне наопаку. :D

Ај ако не и со БПЛ да ја споиме. И така и таму дискутирате трансфери.
Мноооогу е подобро кога се е распоредено во различни теми. Но не сте научени вите така.

Од друга страна, општо сум против спојување на 2 стари големи теми. Постовите ќе се подредат по датум и ќе настане каша-попара. Да не отвориш страна наназад.

90% не испаѓаат шпекулации моите шпекулации... па ако испаднат не се шпекулации бе :D И сигурно не ги измислувам јас. Сега медиумиве што ставаат бомбастични наслови за кликови, тоа е друга работа :D

Стварно, и ја сум за спојување на двете теми. Шо има врска дали се официјализирал трансферот или не, овде ќе ги коментираме пред и потоа, глупости е петсто теми да има за се, не бидите Сунѓер Боб.

Стварно, и ја сум за спојување на двете теми. Шо има врска дали се официјализирал трансферот или не, овде ќе ги коментираме пред и потоа, глупости е петсто теми да има за се, не бидите Сунѓер Боб.
Те боли кур тебе, ти и така не знаеш кај пишуваш. :kuracc:

У право е и Дани, нека бидат тие за трансфери и шпекулации read only, оваа за дискусија. Утре на базен со Пеџа и Цасаро ќе одлучиме, бидете во исчекување.

У право е и Дани, нека бидат тие за трансфери и шпекулации read only, оваа за дискусија. Утре на базен со Пеџа и Цасаро ќе одлучиме, бидете во исчекување.
Божем па некој му реплицира на Дани-евите шпекулации.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom