Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Македонски дрес со име? Picture or didn't happend :D
japan-todayyutgr76t87t879y98.jpg

:coffee:

Ешли Вилијамс потпиша нов 4 годишен договор со Свонси.
Крај на шпекулациите и за овој играч.

#хахаарсенал

Видиќ на презентацијата во Интер.

#StenaVidic

Oпасно му одговори на еден новинар кој го праша, што мислиш за тоа што дојде во клуб кој нема да игра во Лигата на Шампионите. И Видиќ му одговори, па и да останев во Јунајтед пак немаше да играм ЛШ. :cool:

Последно уредено од модератор:

И овај играч ако се случи трансферов во Барселона ќе биде еден од најплатените играчи во светов. Јас ова би го врзал во некоја планина во Уругвај да паси кози цел живот. Резил!!!!!!

Роден е за во Барселона.
Мислам дека добро ќе се вклопи со нивната актерска екипа и ќе гледаме добар филм сезонава :)

Суарез е играчиште, и секој што не го сака во својата екипа треба да подразмисли малку за неговите фудбалски желби и ставови.

Брееејјј :facepalm: ова ако е играчиште што останува како епитет да им се препише на Пирло, Лампард, Зидан, Роналдињо, Сколс, Гигс, Занети... итн итн. играчи кои со својата појава биле пример за сите деца како во, така и надвор од терените?
А овај трет пат веќе гризе и уште еден куп нечистотии во играта на теренот... Можда е добар напаѓач, али е далеку од играчиште!
И да еве јас не го сакам во мојот тим пошто би се срамел од глупостиве кои ги прави. Верувам ливерпулци веќе се чувствуваат така па затоа и сега им е сеедно што ќе си оди, за разлика од лани летото кога не го даваа за ништо. Што ја претера ја претера, и тоа ептен.

Не сакам да си оди Суарез, пошто читам ако си отишол и он, лигата пред распаѓање ќе ни биде.

Нека си седи у Ливерпул, ама гледам овие слепциве ептен запнале, така да ќе дојде 100 % сум сигурен.

Не сакам да си оди Суарез, пошто читам ако си отишол и он, лигата пред распаѓање ќе ни биде.
Да ти искоментирам малце офтопик за потписов :D јебига брат тогаш бил друг режим сега е друг. Демократија ти е многу занимлив феномен....

Брееејјј :facepalm: ова ако е играчиште што останува како епитет да им се препише на Пирло, Лампард, Зидан, Роналдињо, Сколс, Гигс, Занети... итн итн. играчи кои со својата појава биле пример за сите деца како во, така и надвор од терените?
А овај трет пат веќе гризе и уште еден куп нечистотии во играта на теренот... Можда е добар напаѓач, али е далеку од играчиште!
И да еве јас не го сакам во мојот тим пошто би се срамел од глупостиве кои ги прави. Верувам ливерпулци веќе се чувствуваат така па затоа и сега им е сеедно што ќе си оди, за разлика од лани летото кога не го даваа за ништо. Што ја претера ја претера, и тоа ептен.

Не дај Боже, Гигс да биди пример за син ми, надвор од терените.

па за на терен ти збори, не е темава во мода и убавина или љ и с. Суарез е хуманитарец ван терен ако прајме муабет така.[DOUBLEPOST=1404554985][/DOUBLEPOST]Атлетико ќе земе само 30 милиони од 38те за Коста, 8 милиона одат за Брага. Не дека нема процентуална распределба на милионите при други трансфери ама процентов тука многу голем :eek:

Последно уредено:
па за на терен ти збори, не е темава во мода и убавина или љ и с. Суарез е хуманитарец ван терен ако прајме муабет така.[DOUBLEPOST=1404554985][/DOUBLEPOST]Атлетико ќе земе само 30 милиони од 38те за Коста, 8 милиона одат за Брага. Не дека нема процентуална распределба на милионите при други трансфери ама процентов тука многу голем :eek:

Deka i za van teren vika. Da ne ti e temnica ? :)))))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom