Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе сакаш да образложиш со што толку Јамал те погоди? Го има тој Нејмар стил, што не ми се свиѓа и мене, ама толку негативни работи од каде идат?
Па претежно тие со таков Нејмар стил не остануваат запаметени. Нејмар можеше да биде на ниво на бразилскиот Роналдо, за сега да падне во заборав. Освен добри две сезони со Барса другото е просек. Ни во Барса ни во ПСЖ не можат да кажат е овој ни е легенда играч.

Па претежно тие со таков Нејмар стил не остануваат запаметени. Нејмар можеше да биде на ниво на бразилскиот Роналдо, за сега да падне во заборав. Освен добри две сезони со Барса другото е просек. Ни во Барса ни во ПСЖ не можат да кажат е овој ни е легенда играч.
Да де, се си е на место. Ама зошто омразата кон Јамал?

Да де, се си е на место. Ама зошто омразата кон Јамал?
Омраза и одвратен не е исто.

Одвратен = Антипатичен

Самиот си одговори од каде. Јамал е Нејмар на стероиди кога е карактер, култура и понашање во прашање.

Одамна немало некој фудбалер да ми е онака одвратен како Јамал. Не зборам за фудбалски вештини кои се несомнени ама карактер 0, море не нула туку во минус заминат.

Невоспитано детиште без култура и почит, она прав ѓуптин. Па уште цела фамилија ја собрал 20 луѓе ќе носел ѓупакот синќир ѓупска свадба е….клошар

Клубот и фановите се фрлија на негова карта а го изигнорираја Рафиња кој имаше ѕверска сезона.
Од Роналдо поантипатичен човек на планетата земја нема.

Ќе ме наплакаше татко ми 48484 пати и немаше од дома да мрднам. Убаво го нарече дете.

На дете му фали воспитување а Јамал го нема, она не личи на ништо толку курчење јавно и омалување на луѓе и се остало.

Ако ова е нормално за тебе, за мене не е.

Фудбалските вештини оставени на страна.
Татко ти немало да те тепа затоа што за 1 месец ќе направиш повеќе пари од он што би направил цел живот и ќе си оди во пензија како господин па нема да ризикува да те напне за да изгуби еден куп пари и недвижнини и лагоден втор дел од животот.

А па таткото на Јамал еден татко шо да ти кажам.
Инаку Јамал барем присуствуваше на галата и со тоа покажа класа, лани цигото се наљути откажа све

Татко ти немало да те тепа затоа што за 1 месец ќе направиш повеќе пари од он што би направил цел живот и ќе си оди во пензија како господин па нема да ризикува да те напне за да изгуби еден куп пари и недвижнини и лагоден втор дел од животот.
На татко ми секогаш му беше поважен карактер и почит да има син му а не да му донеси недвижнини и куп пари. Различни генерации сме изгледа затоа имаме различни морални вредности а и гледишта а можеби си фен на Барса. Сеедно и тотално небитно, тоа е моето мислење за ѓуптинот ако продолжи вака сам ќе си ја поеби цела кариера а ќе биде штета само поради фудбалските вештини.

Од Роналдо поантипатичен човек на планетата земја нема.
Епа тотално разбираш шо мислам со антипатичен ко така.

Нема врска тоа.
Земи го за пример Вирц како е воспитан и неговите родители.

Нема врска тоа.
Друже со воспитување ние на балканов сме поблиску до Јамал отколку до Вирц.

Ќе те молам...

Нема врска тоа.
Скокаш еден битен момент. Јамал е ѓупче од некоја вукојебина од северна Африка. Што очекувате не ми е јасно.

Плус Вирц е далку од него на популарност и хајп, а богами и на фудбал.

За мене Јамал е во топ 3 тинејџери што сум ги гледал. Како да е роден со топка во нозете. Искрено почнав да ја следам Барселона секое коло заради него, па дури и да навивам за нив, а ми беа меѓу најомразени тимови до скоро (сите знаеме зошто, јбг).

Има неверојатен талент и само шупливата лејка може да го спречи бар неколку пати да освои ЛШ. Ама тоа до него е, нема да му се секирам сигурно дали се глупирал јавно или не. :D

Друже со воспитување ние на балканов сме поблиску до Јамал отколку до Вирц.

Ќе те молам...
Скокаш еден битен момент. Јамал е ѓупче од некоја вукојебина од северна Африка. Што очекувате не ми е јасно.

Плус Вирц е далку од него на популарност и хајп, а богами и на фудбал.

За мене Јамал е во топ 3 тинејџери што сум ги гледал. Како да е роден со топка во нозете. Искрено почнав да ја следам Барселона секое коло заради него, па дури и да навивам за нив, а ми беа меѓу најомразени тимови до скоро (сите знаеме зошто, јбг).

Има неверојатен талент и само шупливата лејка може да го спречи бар неколку пати да освои ЛШ. Ама тоа до него е, нема да му се секирам сигурно дали се глупирал јавно или не. :D
Потполно ја промашувате поентата.
Муабетот со Вирц е дека може родителите да ги зауздаат играчите од мали нозе.

Не е само Вирц, ги има и други.
Исто како што и се рандом не толку битни фудбалери кои се однесувале исто како Јамал

Јамал е супер играч и ќе биде фудбалска ѕвезда без сомнение, однесувањето ќе се смени со добар PR тим.
Со едно се слагам со @DeviAngel , Барса се обложуваше на погрешен "коњ", требаше со сите сили да агитираат за Рафиња кој имаше подобра сезона.

Јамал е супер играч и ќе биде фудбалска ѕвезда без сомнение, однесувањето ќе се смени со добар PR тим.
Со едно се слагам со @DeviAngel , Барса се обложуваше на погрешен "коњ", требаше со сите сили да агитираат за Рафиња кој имаше подобра сезона.
Е ова не го разбирам.
Зошто да агитира на Рафиња?
Не е целта само играч на Барса да ја освои топката.
Ова е класичен избор по лично убедување и ствар на вкус, нема тука заслужено или незаслужено.
На мнозинството им се допаднал најмногу Дембеле и тоа е тоа.

Е ова не го разбирам.
Зошто да агитира на Рафиња?
Не е целта само играч на Барса да ја освои топката.
Ова е класичен избор по лично убедување и ствар на вкус, нема тука заслужено или незаслужено.
На мнозинството им се допаднал најмногу Дембеле и тоа е тоа.
Медиумите на Барса и слични го форсираа Јамал наместо Рафиња...тоа е муабетот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom