Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Знаете она кога ќе претерате со играње на ФМ, па ќе дојдете до сезона 2076/77, и играта ви генерира некои играчи што ги нема во реалниот живот. Моментално јас се осеќам како да сум во сезона 2076/77, не знам ни еден играч од овие младиве, немам време воопшто да пратам фудбал како порано, и who the fuck is Baleba? :noze:

Знаете она кога ќе претерате со играње на ФМ, па ќе дојдете до сезона 2076/77, и играта ви генерира некои играчи што ги нема во реалниот живот. Моментално јас се осеќам како да сум во сезона 2076/77, не знам ни еден играч од овие младиве, немам време воопшто да пратам фудбал како порано, и who the fuck is Baleba? :noze:
Затоа инсталирај си некоја постара верзија па ќе треба тогаш да се потсеќаш на таленти како Керлон, Ричаиро Живковиќ, Бојан Крќиќ, Џовани Дос Сантос, Тео Волкот, Брено, Сафир Таидер ...

Ќе го собере Пеп.
Изгледа е постигнат договор.

Зошто платија за Трафорд толку пари :tapp:
И него го заебаа, ќе играше редовно во Њукасл.

А Донарума баш не е Гвардиола трансфер.
Комплетно го имаат изгубено компасот или пак заминува следното лето Пеп, па се спремаат за живот после него. Веројатно второто

Изгледа е постигнат договор.

Зошто платија за Трафорд толку пари :tapp:
И него го заебаа, ќе играше редовно во Њукасл.

А Донарума баш не е Гвардиола трансфер.
Комплетно го имаат изгубено компасот или пак заминува следното лето Пеп, па се спремаат за живот после него. Веројатно второто
Затоа зш можат, неколку клубови им удрија шлаканица и ги вратија у реалност Њукасл.
Плус дете на Сити е ќе им помогне со домашната квота.

За тоа дали е Гвардиола трансфер или не ќе видиме секако феномен голман е.
Автоматски споено мислење:

Наводно гзот му зинал за пари затоа што малце му се 9 милиони по сезона у ПСЖ.
Колку што знам Манчестер Јунајтед и Челзи беа најзагерани за него. Не знам до каде се убаци Сити у дешавкава.
Немаме толку пари колку бара он за плата, а и Челзи има структура на плати, најверојатно нема да ја прекршат.

Наводно гзот му зинал за пари затоа што малце му се 9 милиони по сезона у ПСЖ.
Колку што знам Манчестер Јунајтед и Челзи беа најзагерани за него. Не знам до каде се убаци Сити у дешавкава.

Секогаш другите се виновни, а тој златен, добар, напатен.

Од ова медиумска врева што се прави, многу поинтересно ми е што Пеп сака да го доведе во Сити.

Како менува идентитет, можеби ни е сонародник.

До сега во Сити само се прилагодување и правеше ситни козметички промени, сега делува како да менува цела тренерска филозофија.

Псж ќе цмиздри по Донарума.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom