Еве како им прават услуга на Челзи за да можат и Симонс и Хато да ги земат, а демек да немаат проблеми со ФФП.
Услуга, не услуга, ама договор под маса помеѓу Челзи и Ал Наср. Гнасни работи зад сцената се вршат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве како им прават услуга на Челзи за да можат и Симонс и Хато да ги земат, а демек да немаат проблеми со ФФП.
Услуга, не услуга, ама договор под маса помеѓу Челзи и Ал Наср. Гнасни работи зад сцената се вршат.
А што па да не не е така?Da go pravi bilo koja druga ekipa osven Chelsea ova ke bide dobro vodenje na klub i hvalopsevi ke pagaat ama posto e Chelsea, se znae, matni zdelki, unistuvanje na fudbal, oligarski klub i naftaski pari![]()
Ха ха, сами себе си се вадат од ср...., јако!
Црн.@Uli Hoeneß
Шо играч е овој Милот ?
Млечно црнЦрн.
@Uli Hoeneß
Шо играч е овој Милот ?
Лани имавме еден од најефикасните напади во Европа, Алварез и Сорлот си ја бркаа одлично работата, проблемот беше во одбраната и во средината.Роден 17 јули 2002, значи рак.
- Емоционален: Сигурно е многу поврзан со своето семејство и тим, и веројатно ја носи својата душа на терен.
- Нежен, но упорен: Иако може да изгледа како фудбалер со смирен пристап, во срцето е боец кој не се откажува лесно.
- Интуитивен: Неговата способност да чита ситуациите на теренот и да реагира инстинктивно е многу карактеристична за раковите.
- Приспособлив: Ракови често се адаптираат на околностите, а Енцо сигурно може да се прилагоди на различни стилови на игра.
Слаби сте во клавање голови, барајте стрелец боље.
Проблемот има име: Чоло Симеоне, другото е само изговори.Лани имавме еден од најефикасните напади во Европа, Алварез и Сорлот си ја бркаа одлично работата, проблемот беше во одбраната и во средината.
Овој трансфер рок Атлетико очигледно сака да внесе флексибилност, играчи кои можи да играат и да се прилагодат на повеќе позиции, и да внесе цврстина на терен. Сите се млади и перспективни играчи, освежија скроз со трансферите и се ослободија од играчи кои земаа огромни плати а учинок слабо, Коке и Гризман останаа највеќе ради искуството, ќе фали искуство оти сите овие две минути искуство немаат во големи натпревари и верувам дека ќе имаат таков рол оваа сезона, нема да се првотимци сигурно, за Коке и Гризман зборувам.
Ќе видиме како ќе се покажат, не се некои истакнати и звучни имиња ама од аналитичари слушам позитивни критики па ќе видиме.
Мене највеќе ќеф Алмада ми прави, Баена веќе го знаеме дека е играчиште и се очекува од него ама Алмада мислам дека ќе биди откритие оваа сезона.
Едноставно е, соседи, играчите не сакаат да се селат и се навикнати на околината. Посебно тие што имаат започнато фамилија.
Гнасни работи зад сцената се вршат.
Te razbiram be ne sakaat skolo na decata da menuvaatЕдноставно е, соседи, играчите не сакаат да се селат и се навикнати на околината. Посебно тие што имаат започнато фамилија.
Брајтон за нешто 3 години имаат ќарено +250м само од Челзи
Гнасни работи зад сцената се вршат.
Не знам, и да и не.Проблемот има име: Чоло Симеоне, другото е само изговори.![]()
Ако не друго и за наредна сезона ќе си имате оправдување за неуспехот.Не знам, и да и не.
Погледни кај завршија играчи првотимци и ќе ти стани јасно со каков тим располагал.
Јесте не е оправдување да губиш бодови кај екипи како Легањес ама сепак.