Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Последниот голем трансфер е Бејл во 2013, еве ај и Хамес нека биде, со тоа што Хамес ама и да немал некоја побитна улога во освојувањето на 3 ЛШ по ред пошто не ни играл. Еве го балансот на Реал во последните 5 години, само минус 6 милиони евра. Во период од тие 5 години Реал освои 4 ЛШ.
еве ти објасни како освоија 4 ЛШ без 200 милионски трансфери секое лето?
Освен Роналдо и Бејл наведи ми други галактички трансфери, споредено со тоа што го прават Јунајтед, Сити, Псж, па еве и Ливерпул? Алисон требаше да игра за Реал али пошто е сулудо да лупнеш 70 милиони за голман, сега е во Ливерпул.Кој од играчите што беше круцијален во овие 5 години е купен во тоа време?
Едно те прашав, ти друго ми кажувашОсвен Роналдо и Бејл наведи ми други галактички трансфери, споредено со тоа што го прават Јунајтед, Сити, Псж, па еве и Ливерпул? Алисон требаше да игра за Реал али пошто е сулудо да лупнеш 70 милиони за голман, сега е во Ливерпул.
Друже ништо не покушавам, и по природа не сум инат па да се пењавам, бил прав или не!Настрана годинете што му е едина предност што можеш да ја искористиш у негова полза, ти стварно покушаваш да ми кажеш дека Марсијал е подобар фудбалер од Вилијан??
Касемиро, Крос и МОДРИЧ најважни.Роналдо, Марсело и Рамос, најважни за успехот на Реал во ЛШ. После нив Бејл и Модрич.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Кој од играчите што беше круцијален во овие 5 години е купен во тоа време?
Ај и првиот пост да не ти го цитирам, не дека не признавам сме трошеле, пошто и сме стварале профит, не дошол некој од САД или Катар да ни дае пари, има голема разлика. Ливерпул да имал тогаш да стварал сигурно нема да ги орочеле парите у банка
Иначе ростерот од прилика е вака ЦР7 и Бале по 100 мил. Шо се издвајаат другово е вака.
Навас купен за 10 мил. Марсело за 6 мил. Карвахал од школа. Начо школа. Рамос за 25 мил. Варан за 10 мил.
Крос купен за 20 мил. Модрич 30 мил. Кашемиро 6 мил. Иско 30 мил. Асенсио 3 мил. Васкез школа Бензема 30 мил.
Не верувам дека како викаш 1/3 од тимовиве сега шо купуваат немале волку пари да даат за трансфери ... имале ама друга е работата шо самите играчи избирале др клуб како предност
Незнам коа веќе праиме француска колана кај нас, Барса не тргне по Марсијал... за лево крило е топ. Ќе го менува и Суарез на 9ка. Боље он него Вилијан, а мислам дека за ококу 60 милиони ќе го пуштат Манчестер.
Nc, sega e 100ka za non English. Pisuva vo statijata sto ja staviv, muabetot sto go pustaat e deka platile 58 milioni funti koga bil nepoznat a ne pa sega koga mozat da baraat poveke.70м фунти мислам дека е цената за која може да се купи, така пишуваа манчестеровци на форумов. Ова важело за клубови надвор од енглеска.
абе пиле не се срами да спомнеш дека у тоа време овие суми беа високи
не ми прави споредба со денешниве цени
кога фрли Реал за Роналдо 100м тоа беше рушење на бариера, топ играч се зимаше тогаш за 50м
Sent from my iPhone using Tapatalk