Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Оу, гром од ведро небо е ова.

Мурињо бил отиден Головин да го гледа. Која е поентата да одиш да го гледаш како игра лик што 100 години го гледаш како ти игра во ПЛ ама ајде филмови ќе си правиме. :)

Јас не реков дека отишол да го гледа пошо шпекулациите почна пред тој натпревар па после сликата со него што бил присутен на тој натпревар беше како шлаг на торта. Затоа и пишав дека ќе се засилат шпекулациите кога ја објавив сликата вчера со него, а не реков дека отишол да го гледа кога игра во истата лига.

Требаше Арсенал да почека малце и да направи трампа Венгер-Зидан.
Ептен ќе ми се направеше мерак со таков потег

Од нигде никаде, којзнае шо се исподесило.

Си знаела управата само го чувале во тајност, нешто слично како Фергусон кога се пензионираше, знаеле уште од декември. Уште еден доказ дека новинариве знаат колку што им се довзволува да знаат.

Клуб што ќе даде 50м евра или фунти за Арнаутовиќ заслужува да отпадне од игра за сите титули уште во ноември.

Него Ули, шо има по германскиве медиуми за Вернер? Се збори Милан веќе почнал некои преговори ама мене не ми е верно ич, не верувам дека Баерн ќе допушти некој друг да го собере.

Нема ништо шпекулации за Вернер. Нити за Баерн. Би имало шпекулации и сигурно ќе биде тема кај управата на Баерн и опција доколку се согласат Левандовски да го продадат.

Несреќа имал што отишол во Волфзбург, а освоил Бундес со Волфзбург и потоа си направи трансфер во Јуве. Добар си :))))

Ne znam kolku si pratel togas. Dojde kako top Transfer mislam do togas najskap im bese na Wolfsburg pa prva sezona igrase standarden, vtorata i taka i taka a tretata ne bese prvotimec i zatoa Wolfsburg go dade za eftini pari - 300.000€ mesto 14. 000 000 koi prdhodno gi platile. Wolfsburg imase edna dobra sezona koga osvoija i pred toa ama posebno posle toa do denes se haoticen klub. Zatoa imal nesreka oti do nekade bese zrtva na tie okolnosti. Se vide kako vo Juve pak blesna.

Зошто даде отказ?

Сфатил дека на среќа освои све, го прочитал форумов.

Од нигде никаде, којзнае шо се исподесило.

Го планирал тоа од полусезона кога тимот беше у најсрање форма, сам да поднесе, но играчите го натерале да остане бар до крај на сезоната.

Тоа е, нема веќе тренерска долговечност, особено кај помладиве тренери си бараат и нови предизвици во кариерата.

Клуб што ќе даде 50м евра или фунти за Арнаутовиќ заслужува да отпадне од игра за сите титули уште во ноември.

Него Ули, шо има по германскиве медиуми за Вернер? Се збори Милан веќе почнал некои преговори ама мене не ми е верно ич, не верувам дека Баерн ќе допушти некој друг да го собере.

Werner moze da bide interesen ako si odi Lewa ama i da ne si odi e interesen za Baern. Henes sigurno ke go saka oti e Germanec i reprezentativec. Inace i ne gledam mnogu drugi opcii za nego vo stranstvo - sekojpat ima rizik i kako mlad Germanec podobro e da ostane vo Germanija. Inace da se koregiram, ima druga opcija a toa e Dortmund ama ne veruvam deka Leipzig bi go dal vo Dortmund za 50m EUR mislam taa e granicata za Dortmund da se zeme nov napagjac. Zavisit i kako ke zavrsat pregovorite okolu Bats.

Сфатил дека на среќа освои све, го прочитал форумов.

Го планирал тоа од полусезона кога тимот беше у најсрање форма, сам да поднесе, но играчите го натерале да остане бар до крај на сезоната.

Тоа е, нема веќе тренерска долговечност, особено кај помладиве тренери си бараат и нови предизвици во кариерата.
Или нови предизвици или сака да одмори малку. Премногу освои за кратко време, и многу успех не е на арно, знаеш и сам и дека еден куп спортисти почувствувале дека емотивно им треба време да го голтнат успехот што го постигнале.

Ne znam kolku si pratel togas. Dojde kako top Transfer mislam do togas najskap im bese na Wolfsburg pa prva sezona igrase standarden, vtorata i taka i taka a tretata ne bese prvotimec i zatoa Wolfsburg go dade za eftini pari - 300.000€ mesto 14. 000 000 koi prdhodno gi platile. Wolfsburg imase edna dobra sezona koga osvoija i pred toa ama posebno posle toa do denes se haoticen klub. Zatoa imal nesreka oti do nekade bese zrtva na tie okolnosti. Se vide kako vo Juve pak blesna.

Бреееј. Барзаљи направи трансфер во јануари во Јуве, а во јуни му исткеуваше договорот со Волфзбург. Инаку беше првотимец во сезоната кога беа шамиони со триото Мисимовиќ, Џеко и Графите да повторам. И не зборувам за ден денес за Волфзбург туку за тогаш пошо рече имал несреќа што отишол во Волфзбург, а имал успешна сезона со Волфзбург и беа шампиони во Бундеслигата. Џабе дискутираме кога ја тресна со тоа што рече имал несреќа што отишол во Волфзбург.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom