Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.552
- Поени од реакции
- 26.667
И сега кој? Конте? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Венгер [emoji16]И сега кој? Конте?![]()
Мурињо бил отиден Головин да го гледа. Која е поентата да одиш да го гледаш како игра лик што 100 години го гледаш како ти игра во ПЛ ама ајде филмови ќе си правиме.![]()
Клуб што ќе даде 50м евра или фунти за Арнаутовиќ заслужува да отпадне од игра за сите титули уште во ноември.
Него Ули, шо има по германскиве медиуми за Вернер? Се збори Милан веќе почнал некои преговори ама мене не ми е верно ич, не верувам дека Баерн ќе допушти некој друг да го собере.
Несреќа имал што отишол во Волфзбург, а освоил Бундес со Волфзбург и потоа си направи трансфер во Јуве. Добар си)))
Зошто даде отказ?
Од нигде никаде, којзнае шо се исподесило.
Клуб што ќе даде 50м евра или фунти за Арнаутовиќ заслужува да отпадне од игра за сите титули уште во ноември.
Него Ули, шо има по германскиве медиуми за Вернер? Се збори Милан веќе почнал некои преговори ама мене не ми е верно ич, не верувам дека Баерн ќе допушти некој друг да го собере.
Или нови предизвици или сака да одмори малку. Премногу освои за кратко време, и многу успех не е на арно, знаеш и сам и дека еден куп спортисти почувствувале дека емотивно им треба време да го голтнат успехот што го постигнале.Сфатил дека на среќа освои све, го прочитал форумов.
Го планирал тоа од полусезона кога тимот беше у најсрање форма, сам да поднесе, но играчите го натерале да остане бар до крај на сезоната.
Тоа е, нема веќе тренерска долговечност, особено кај помладиве тренери си бараат и нови предизвици во кариерата.
Ne znam kolku si pratel togas. Dojde kako top Transfer mislam do togas najskap im bese na Wolfsburg pa prva sezona igrase standarden, vtorata i taka i taka a tretata ne bese prvotimec i zatoa Wolfsburg go dade za eftini pari - 300.000€ mesto 14. 000 000 koi prdhodno gi platile. Wolfsburg imase edna dobra sezona koga osvoija i pred toa ama posebno posle toa do denes se haoticen klub. Zatoa imal nesreka oti do nekade bese zrtva na tie okolnosti. Se vide kako vo Juve pak blesna.