Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Kвалитет очигледно има, ама на ловрен работата, константност во тие перформанси... Имаше фантастична одбрана од Роналдо, пред да потоне со глупоста со Безвеза.
Каков квалитет у Кариус? :vozbud: Типот не заслужува ни за Виган да игра. Голем киксер, повремени блесоци и тоа е тоа. Крајно несигурен во себе, комуникација со одбрана нула, му паѓаат од раце како мало дете топките, нефокусиран до бескрај.

Како и за Де Геа што не се согласувавме, не мора ни сега, само ти кажувам тоа што сум гледал :) Поуп,Фабијански,Дубравка се богови за Кариус :cool:

Убаво вака што почнаа да влегуваат во тренерските води ѕвездите од "наше време", фали малку освежување во фудбалот.

П.С. Тери во Дерби Каунти? :D

ff0b0f9e540aa103f9058c4eb68d8c68.jpg

море стварно, да не му си во кожата [emoji26]

Sent from my iPhone using Tapatalk

XXXXXL hoodie, искинати skinny jeans, Vans патики...каква жал, малку му беше ова што му се случи.

Чаби Алонсо се враќа во Реал Мадрид...ќе менаџира некој од младинските тимови.

Убаво вака што почнаа да влегуваат во тренерските води ѕвездите од "наше време", фали малку освежување во фудбалот.

П.С. Тери во Дерби Каунти? :D
Па ништо чудно. Зависи што сака да прави он сега, не се знае дали ќе продолжи да игра. Може и како асистент да му се приклучи.

Барзаљи беше дел и од тимот на Волфзбург што беа шампиони во 2009 со тренерот Магат како и Мисимовиќ, Џеко и Графите ако ви текнува. :D
Da, i plus bese Svetski sampion so Italija. Ne znam sto se podcenuva Barzagli. Toj bese dobar fudbaler vo toa vreme ali imase nesreka sto pojde vo skapan klub kako Wolfsburg. Ete nekoj igraci ne pasuvaat vo nekoj klubovi, primer Immobile vo Dortmund. Toa vsusnost ne znaci deka igracot e slab pa se cudime deka vo Juve stana mnogu dobar. Sosema normalno i ocekuvano pored mene.

Kaj Arnautovic problemot se tie 50m sto vo nikoj slucaj ne gi opravduva, inace soliden igrac iako mislam deka Manchester United moze podobar da najde.

Хахахахаа абеееее, не знам како не гледате дека пак на истото ми доаѓате, само вас ви бодат очи парите. :D

Значи за Волфзбург играл, не играл за Реал, Баерн, Барса, тоа сакам да ви кажам а и убаво ви кажа Стекот дека по оваа аналогија може да спомнеме Арнаутовиќ дека има триплете со Интер, и што сега? Се знаело дека е квалитет а кога има караници со Интерашите и Миланезите се потенцира по сто пати парафразирано дека на бастун одел, никој ништо не очекувал, да не мавам срч на форумов :))

Сакам само да кажам дека нема врска кој играч кај играл. ВДС од Фулам го зедовме а во Јувентус беше промашај. Сплет на околности е некогаш.

Во поглед на финансиите не знам како не ви е мака да се секирате, не знам ни зошто некој би го интересирале освен ако не работи во финансии во клубот од интерес, мислам од џеб да ни ги земаа, пеки. :))))))

Моето мислење за трансфери ги кажав, и Бејл и Гризман во пакет да ги донесат, ако на осми август стартуваме со Смолинг и Џонс пред Де Геа а со малиов од Порто како единствено засилување, ништо не правиме. Нека ги скрпат дефанзивните дупки па после и браќата на Арнаутовиќ нека му ги донесат.

Зидан у 1 имал прес конференција..Се шпекулира дека наводно оставка ќе поднесе :eek:

BREAKING: Spanish radio reports that Zinedine Zidane is resigning as Madrid head coach

Da, i plus bese Svetski sampion so Italija. Ne znam sto se podcenuva Barzagli. Toj bese dobar fudbaler vo toa vreme ali imase nesreka sto pojde vo skapan klub kako Wolfsburg. Ete nekoj igraci ne pasuvaat vo nekoj klubovi, primer Immobile vo Dortmund. Toa vsusnost ne znaci deka igracot e slab pa se cudime deka vo Juve stana mnogu dobar. Sosema normalno i ocekuvano pored mene.

Kaj Arnautovic problemot se tie 50m sto vo nikoj slucaj ne gi opravduva, inace soliden igrac iako mislam deka Manchester United moze podobar da najde.

Несреќа имал што отишол во Волфзбург, а освоил Бундес со Волфзбург и потоа си направи трансфер во Јуве. Добар си :))))

Фросе во ред е. Не мора да го критикуваш Мурињо за трансфер целите од типот на Арнаутовиќ. Не мора ни сумата од 50 мил. да те интересира само што сигурно и таа не е неограничена за ова лето. Доколку плати Мурињо 50 мил. за Арнаутовиќ сигурно нема за уште еден офанзивец да плати над 50 мил. и притоа да биде подобар од Мата и Лингард кога веќе планира да дава јака пара за Алдервајрелд, лев бек, младиот десен бек од Порто како и за Фред 50 мил.евра. А има простор за уште еден централ мидфилдер да се делат пари како и за уште еден централен дефанзивец. Ако имате неограничен буџет летово тогаш ок, значи ќе дадете јаки пари + за уште еден офанзивец кој би требало да биде појак од Мата, Лингард и компанија, од типот на Бејл или Гризман.
Терај си причини дека е супер засилување за 50 мил. и нека те теши Стек со муабетот за Арнаутовиќ дека освоил трипл со Интер каде што таа сезона во ЛШ не ни го помирисал теренот вторник/среда, а во Сериа А таа сезона немал ни 90 минути одиграно. Ми го споредуваш со трансфери од типот на Дибала кој беше млад и беше платен 40 мил.евра. Не е лош играч за ротација и чат пат да игра против Брајтон и Хадерсфилд. Само што Јунајтед тапка во место со години веќе, а исте знаеме со какви финансии располага Јунајтед, а и општо име е така да и секој нормален очекува да направат нешто појако на трансфер маркетот па затоа звучи ептен смешно кога прочиташ дека би дале 50 мил. за Арнаутовиќ, а не е ништо посебно подобар од Мата и Лингард.

Клуб што ќе даде 50м евра или фунти за Арнаутовиќ заслужува да отпадне од игра за сите титули уште во ноември.

Него Ули, шо има по германскиве медиуми за Вернер? Се збори Милан веќе почнал некои преговори ама мене не ми е верно ич, не верувам дека Баерн ќе допушти некој друг да го собере.

Која е таа "бомба" во нападот што ќе ни дојде?

Зинедин Зидан бато, најголемото засилување. ;) Да увиди @Mondonico дека не добивал све на среќа. Освен ако не му е нешто (скраја да е) и прави пауза од фудбалот, ќе иде кај вас 99%.

Терај си причини дека е супер засилување за 50 мил. и нека те теши Стек со муабетот за Арнаутовиќ дека освоил трипл со Интер каде што таа сезона во ЛШ не ни го помирисал теренот вторник/среда, а во Сериа А таа сезона немал ни 90 минути одиграно. Ми го споредуваш со трансфери од типот на Дибала кој беше млад и беше платен 40 мил.евра. Не е лош играч за ротација и чат пат да игра против Брајтон и Хадерсфилд. Само што Јунајтед тапка во место со години веќе, а исте знаеме со какви финансии располага Јунајтед, а и општо име е така да и секој нормален очекува да направат нешто појако на трансфер маркетот па затоа звучи ептен смешно кога прочиташ дека би дале 50 мил. за Арнаутовиќ, а не е ништо посебно подобар од Мата и Лингард.

Значи ги вртите муабетите како што ви одговараат. :icon_mrgr:

Јас да водам клуб за Арнаутовиќ ни 10 не би дала, не па 50.
Ви потенцирав милион пати дека сакам да се скрпат дупките кои се примарни и потоа ако сакаат и 100ка нека дадат за ликов. Нешто слично како Фергусон кога го склопи нападот пиц пец со РвП па му остана само лев бек и го зеде ради реда тој Битнер. Само што сите знаеме дека нема шанси да го купат и ова е патка од Вест Хем, Мурињо бил отиден Головин да го гледа. Која е поентата да одиш да го гледаш како игра лик што 100 години го гледаш како ти игра во ПЛ ама ајде филмови ќе си правиме. :)

Примарно постот со кој го цитирав Ширеа и му набројав неколку играчи кои станаа столб на Јувентус ми беше дека нема врска кој каде играл во минатото и дека некогаш може да биде сплет на околности како ВДС во Фулам. Тоа е тоа. Ајде ете чим се фативте за Дибала како слеп за стап, тргнете го од листата ама не можете другите да ги тргнете (не ти, општо зборам) затоа што со години се потекуваше за пазарлукот на Конте тие сезони дека со „отпади“ од треторазредни екипи направил екипиште додека Милан и Интер трошеле без осет.

Иначе за сите кои се вртат како опција за Јунајтед во офанзивата може да има коментари кога ќе видиш, Бејл не е фит, Вилијан е стар и неконстантен, Арнаутовиќ неквалитет, еве ти на пример викаш Бејл да се купел, друг ќе рече не Бејл, се повредува и се вртиме само во круг.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom